28 / 03 / 2024

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar

Erol Yarar, Türkiye’deki dağlara 5 bin otel inşa ederek kayak turizminden yılda 10.8 milyar euro gelir elde etmeyi hedefleyen projesini anlatırken, “Her dağımız bir petrol kuyusu” dedi.

Mehmet Sekmen: Erzurum turizmde cazibe merkezi olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Winterfest 2014” Kış Festivali Palandöken Kayak Merkez’inde düzenlenen basın toplantısıyla start aldı. Toplantıda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen açıklama yaptı.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Federasyon Başkanı: Kurbanlık Fiyatları Yükseldi, Ancak Normal Seviyede!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Küçükbaş hayvanlar için 7 bin TL, büyükbaş hayvanlar için ise 84 bin TL'den başlayan fiyatlar belirlendi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Dr. Tamer Saka, Yapı Ürünleri Federasyon Başkanı oldu!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu’nun (YÜF) Genel Kurul Toplantısı’nda, Başkanlığa TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka seçildi...

Tamer Saka, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı oldu!

TÇMB Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini üstlenmesi nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılan Nihat Özdemir’in yerine, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Tamer Saka’yı görevlendirdi...

Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Erdem Çenesiz oldu!

Türkiye Seramik Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nun, bu yıl 9'uncusu düzenlendi. Kurulda Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı olarak Erdem Çenesiz seçildi.

Nihat Özdemir, TFF başkanı oldu! 

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak katılan Nihat Özdemir yeni başkan seçildi.   

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar Haberi

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, büyük bir projenin peşinde. Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, ilgili birçok bakana sunum yapmış. Projeyi takip ediyor. “Kalkınmanın Karcası” olarak tanımlıyor projeyi. “Başka bir ifade ile karla kalkınma” diyor. Yarar’ın projesi 48.5 milyar euroluk yatırım öngörüyor. Bölgesel kalkınma projeleri kadar, belki birçoğundan daha büyük bir bütçe istiyor. İçinde 18.5 milyar euroluk 5 bin otel, 100 bölgede 15 milyar euroluk altyapı yatırımı var. Yılda 4 milyar euro yatırımla 12 yılda tamamlanacak bu projenin gelir projeksiyonuna göre, yatırımlar tam olarak bittiğinde ve yüksek kapasitede çalıştığında yıllık 10.8 milyar euro gelir sağlanabilecek. 


“Türkiye’de herkes petrol arıyor ama aslında her dağımız petrol kuyusu” diyor Erol Yarar. Verdiği rakamlar çarpıcı: 


Türkiye’de 3 binden fazla dağ bulunuyor. Bin metrenin üzerinde 128, 2 bin metrenin...