28 / 03 / 2024

Kayseri Argıncık açılış

Kayseri Argıncık açılış

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi perşembe günü açılıyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği kütüphanenin inşa çalışmaları 2016 yılında başladı. 4 milyon basılı, 120 milyonun üzerinde elektronik yayın ile 550 bin e-kitap ve nadir eserin bulunduğu kütüphanenin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirecek...

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

ProjEkspert Danışmanlık 22 Aralık'ta açılıyor!

2005'ten beri prestijli konut projelerinin satış-pazarlama faaliyetlerini yöneten Emel Akbaş İdikut’un öncülüğünde kurulan ProjEkspert Danışmanlık 22 Aralık'ta açılıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 11 milyon TL'ye satılık akaryakıt arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan'a bağlı Pervane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasını ihale ile satıyor...

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Kayseri Bilim Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK tarafından Kayseri’ye kazandırılan Kayseri Bilim Merkezi’nde Bilim Kampı açılış için gün sayıyor.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Kayseri Argıncık açılış Haberi

Kayseri Argıncık açılış

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Argıncık Spor Tesisleri´nin temel atımı ve spor kulüplerine malzeme yardımı töreni, Argıncık sahasında yapılan organizasyonla gerçekleştirildi. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşlar katıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Argıncık Amatör Spor Tesisleri ve amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, Amatör Spor Kulüp temsilcileri ile sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.


BAKAN ÖZHASEKİ´DEN GENÇLERE UYARI 

Çevre...