25 / 04 / 2024

Kayseri Argıncık Spor tesisi

Kayseri Argıncık Spor tesisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir'den yeni spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi amatör spora hem malzeme desteği hem de tesis desteği sağlıyor. Argıncık’taki amatör spor sahalarının yanına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan tesisin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Üçüncü köprünün geçiş garantisi 135 bin otomobil!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Üçüncü köprü için günlük geçiş garantisi 135 bin araç olduğunu belirtti.

Mersin Kadıncık 1 ve 2 HES'lerinin devir süreci tamam!

IC İÇTAŞ Enerji yaptığı açıklamada 126 megavatlık Kadıncık 1 ve 2 HES'lerinin özelleştirme kapsamındaki devir sürecinin tamamladığını belirtti.

Bayburt Aydıncık Göleti'nde ilk kazma vuruldu!

Bayburt’ta tamamlandığında 5 bin 200 dekar zirai tarım arazisini modern sistemlerle sulayacak olan Aydıncık Göleti’nin, ulaşım yollarının kazı çalışmalarına başlandı. Aydıncık Göleti’nin 2017 yılı sonunda tamamlanıp, hizmete açılması hedefleniyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2 ihalesi gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mezarlık hizmet binası yapım işi ile Kayseri Lisesi 1. Kat sergi salonu teşhir-tanzim işi için iki ayrı ihale yaptı.

Mustafa Çelik: Kayseri'de çarpık kentleşmeye izin vermeyeceğiz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ''Kenti bu vizyon doğrultusunda planlayarak dizayn edeceğiz. Yani, hizmet dönemini yeni imar, kentsel dönüşüm, ulaşım, tarım ve hayvancılık master planlarına odaklanarak başlatıyoruz. ''dedi.

Kayseri Büyükşehir'den 35 milyon TL'lik asfalt ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaklaşık maliyeti 35 milyon TL olan asfalt ihalesi yaptı. İhaleye altı firma katılarak teklif verdi.

Kayseri Büyükşehir'den yeni katlı kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Çelik'in kamuoyuna açıkladığı projelerden biri olan Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak için sondaj çalışmaları yapılıyor

İstinye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü arazisine hastane geliyor!

Sarıyer İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen araziye ne yapılacak?

Sarıyer İstinye’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

Kayseri Argıncık Spor tesisi Haberi

Kayseri Argıncık Spor tesisi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Argıncık Spor Tesisleri´nin temel atımı ve spor kulüplerine malzeme yardımı töreni, Argıncık sahasında yapılan organizasyonla gerçekleştirildi. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşlar katıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Argıncık Amatör Spor Tesisleri ve amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, Amatör Spor Kulüp temsilcileri ile sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.


BAKAN ÖZHASEKİ´DEN GENÇLERE UYARI 

Çevre...