29 / 03 / 2024

Kayseri Aşiyan ve Hasbahçe Villaları satılık

Kayseri Aşiyan ve Hasbahçe Villaları satılık

Ödül İnşaat tarafından hayata geçirilen Aşiyan ve Hasbahçe Villaları'nın lanman toplantısı gerçekleşti. Kayseri'nin Altınoluk ilçesinde yükselecek projelerin örnek daireleri tanıtılacak.

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattı imar planı değişikliği onaylandı!

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golestan Noroozı tarafından kuruldu. 

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alıcı tarafından kuruldu. 

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmed Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Elektrik Ve İnşaat Malz. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aydınlıoğlu tarafından kuruldu. 

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Arşa Bilgisayar ve Emlak Sanayi ve Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saman Shakourı ve Sara Mohammadreza tarafından kuruldu.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Euroasıa Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Euroasıa Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Nebi Baran ve Mert Baran ortaklığında kuruldu. 

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

ÖİB Ağrı ve Ankara'daki 10 gayrimenkulün satışını onayladı!

ÖİB Ağrı ve Ankara'daki 10 gayrimenkulün satışını onayladı. İşte satışı onaylanan taşınmazlar..

Kayseri Aşiyan ve Hasbahçe Villaları satılık Haberi

Kayseri Aşiyan ve Hasbahçe Villaları satılık

Ödül İnşaat imzası taşıyan Aşiyan ve Hasbahçe Vilları basına tanıtıldı. Kayseri Altınoluk'ta inşa edilecek projede örnek villalar görücüye çıktı. 


Tanıtım toplantısına birçok inşaat sektörü temsilcileri katıldı. Lansman, Ödül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Güven ev sahipliğinde yapıldı. 


10 yıl içinde bin 676 aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten Güven, yeni projede 80 adet villa olduğunu söyledi. Güven, yatırım ivmelerini İstanbul'da da başlattıklarını açıkladı. 


İnsanların artık villa ve bahçeli ev ile hayatında yaşamak istediklerini söyleyen Güven, 16 Nisan referandumdan sonra inşaat sektörünün canlandığını dile getirdi.




http://www.odulyapi.com




Kayseri...