23 / 04 / 2024

kayseri belediyesi ihale

kayseri belediyesi ihale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

TOKİ'den Isparta'nın o ilçesine 124 yeni konut geliyor!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 124 adet konut yer alacak.

TOKİ Kayseri projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 318 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 318 adet konuta yer verilecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kayseri Belediyesi uygun fiyata arsa atışı yapıyor! Hemen bakın!

Kayseri Belediyesi 10 farklı mahallede yer alan 12 aset arsanı satacağını ilan etti. İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Belediyesi'nden satılık 104 adet konut!

Kayseri Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde yer alan 104 adet konutu satıyor...

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale 17 Mart'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı için ihale tarihi 17 Mart olarak belirlendi. 

Kayseri Talas'ta 92 yeni iş yerine ruhsat verildi!

Kayseri Belediyesi tarafından Talas ilçesinde yıl başından beri açılan 92 iş yeri için ruhsatlar verildi.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale yapılacak.

Kayseri Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 7 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

kayseri belediyesi ihale Haberi

kayseri belediyesi ihale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ili Kocasinan Belesiye Başkanlığı konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlenirken, satış ihalesi 8 Mart 2022 tarihinde  saat 12.00'a kadar gerçekleşecek.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığından:

Madde 2- ihalenin Tarihi, Saatı, Yeri ve Evraklarm Teslim Süresi Söz konusu taganmazların ibalesi yukandaki ubluda belirtilen tarih ve atlerde Kayseri Kocinas Belediye Mecli Toplant Salonunda. Ihale Komisyonunca (Encilmenince) yapılacaktır. Thaleye iştirak edecekler, teklif zurflarini asagida istenilen, beigelerle birlikte en geç 03.03.2022 SALI rönl, Sast 12-mya kadar, Buellyemiz Emlak ve istimlak Müdürloga, Gelir Sefligine vermeleri ya da taahhüttä olarak posta ile gondermeleri gerekmektedir. Ancak, postadaki gecikmeler ve telgrafla yapılan başvurular fhale Komisyonc kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Madde 3- Ihalenin Yapıly Selli: thale, 2886 Sayah...