24 / 04 / 2024

kayseri erciyes dağı kar kalınlığı

kayseri erciyes dağı kar kalınlığı

Türkiye' yi etkisi altına alan ve uzun süredir devam eden kurak havanın ardından en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erciyes' te kar yağışı başladı.

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Kayseri Büyükşehir 8 taksitle imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve konut dışı kentsel çalışma alanı arsaları 8 taksitle satışa çıkardı. 

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

TOKİ Kayseri İncesu 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri İncesu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri İncesu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri Yahyalı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yahyalı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yahyalı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri Tomarza 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Tomarza’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Tomarza’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi

Kayseri'de taksitle gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

kayseri erciyes dağı kar kalınlığı Haberi

kayseri erciyes dağı kar kalınlığı


Türkiye'yi etkisi altına alan ve uzun süredir devam eden kurak havanın ardından en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erciyes'te kar yağışı başladı.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş yetkililerinden alınan bilgiye göre, öğleden sonra başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı sonrasında 2 bin 200 rakımdaki Tekir Yaylası ve 2 bin 400 metre yükseklikteki Serçel Yaylası ile Erciyes'in eteklerindeki tepeler beyaza büründü.


Yapay kar makinelerinin pistlerde ürettiği karla kayak yapılabilen Erciyes'te kar yağışının da başlaması turizmcilerin yüzünü güldürdü.


Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, kar yağışının başlamasına çok sevindiklerini ve hafta sonuna kadar yağışların artarak devam etmesini beklediklerini...