18 / 04 / 2024

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatını inceledi.

Kayseri'de ilk kez spor lisesi açılacak!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, kentte ilk kez spor lisesi açıldığını ve özel yetenek sınavıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında 3 ayrı sınıfta 90 öğrenci alacaklarını açıkladı.

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir'den yeni spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi amatör spora hem malzeme desteği hem de tesis desteği sağlıyor. Argıncık’taki amatör spor sahalarının yanına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan tesisin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Kayseri Kepez'e spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kepez’deki spor tesisinin tanıtımına katıldı, Çelik gençlerin daha iyi eğitim görmeleri için 2017 yılında da yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi Haberi

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi hizmete açıldı. Törenle açılan merkez Türkiye’de ilk ve tek.


Fizyo Spor Merkezi’nin ilk üyelerinden Fatma Belkıs Yaşar, açılış konuşmasında ''22 yıldır MS hastası olduğunu ve Fizyo Spor Merkezi’ne geldikten sonra üç haftada evin içinde bastonu atıp yürümeye başladığını söyledi. Dimdik durmayı öğrendiğini, artık ev işlerini yapmaya başladığını dile getiren Yaşar, “Daha önce evden dışarı yalnız çıkamıyordum, şimdi kendi kendime çıkıyorum. Bize bu imkanı veren Büyükşehir Belediyemize binlerce teşekkür ediyorum” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Bu kapsamda bir spor merkezi bulunmuyor. Ama pek çok vatandaşımız böyle tesislere ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaçtan hareketle şehrimize bu tesisi kazandırdık. Üstelik çok kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu şehrin konforunu...