26 / 04 / 2024

Kayseri Kazımkarabekir yıkım

Kayseri Kazımkarabekir yıkım

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde ihalesi yapılan 3 blokta 182 daire inşaatına bu ayın içerisinde başlanacağını belirtti.

Kayseri Melikgazi'de yıkımlar başladı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 6 bloktan oluşan 233 daire için yıkım başladı. 

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Kayseri Melikgazi'de metruk binaların yıkımına başlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt, Gülük ve Tacettinveli mahallerinde bulunan metruk yapıları kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi. 

Kayseri'de yıkım kararı verilen bölge TBMM gündeminde!

Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan ve hakkında yıkım kararı verilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Roma Hamamı sit alanında yıkım başladı!

Tarihi Roma Hamamı’nın kazı çalışmaları yapılırken sit alanındaki yapıların yıkımı tek tek gerçekleştirildi. Sadece Bülent Doğan’ın işlettiği tesislerde yıkım başlamadı...

Sütlüce'de yıkım tedirginliği!

Temmuz ayında Sütlüce’de inşaat kazımı sırasında çöken binanın hemen yanında bulunan 17 daireli binada yıkım tedirliği yaşanıyor.

Bekir Bozdağ’dan Yozgat'taki yıkım projelerine destek!

Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın yürüttüğü yıkım projelerine destek verdiğini açıkladı. Bozdağ, çalışmalarla tarihi güzelliklerin ortaya çıkarılacağını söyledi.

Kayseri Büyükşehir'den sorunsuz yıkım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eski adı Tavlusun Caddesi olan Hulusi Akar Bulvarı’nda yolun genişleme alanındaki binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da yıkım başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde yıkımlar başladı.

Kayseri'de askeri lojmanlar ve iki villanın yıkımı tamamlandı!

Kayseri Büyüksehir Belediyesi başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında askeri lojmanlar ve iki villanın yıkımı tamamlandı. 4 bin metrekarelik alan park olacak. Park bu yıl içerisinde bitirilecek.

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

Datça Öğretmenevi için yıkım kararı verildi!

Depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edilen Datça Öğretmenevi'nin yıkım çalışmaları başladı...

Kayseri Kazımkarabekir yıkım Haberi

Kayseri Kazımkarabekir yıkım

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, bölgede hayata geçirilecek projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde ihalesi yapılacak 3 blokta 182 daire inşaatına bu ay başlanacağını belirtti. 


Anbar, Küçükali ve Kazımkarabekir semtlerinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaat ihalelerinin sürdüğünü söyleyen Büyükkılıç, "Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihaleler devam etmektedir. Geçen ay 14 bloktan oluşan 687 dairelik ve 9 dükkân ihalesi yapıldı. Şu anda İhaleyi alan firmaların temel kazıları devam ediyor. Bugün 3 blokta toplam 182 daire ile 6 dükkanın ihalesi yapıldı. Hak sahiplerine verilecek daireler ile Kazımkarabekir’in planlı, modern ve gelişerek değişimi gerçekleşmiş olacaktır. Belediye olarak sadece bina yenilemesi değil, bizler mahallenin tümünde yenileme yapıyoruz. Caddeleri, otoparkları, yeşil alanları, çocuk oyun alanları ile yeni mekânlar oluşacaktır” açıklamalarında...