24 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazi yatırım

Kayseri Melikgazi yatırım

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nce İlçe Müftülüğü'ne 2400 metrekarelik arazi tahsis edildi. Arsa, ibadet yeri olarak kullanılacak.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Kayseri Mimarsinan OSB'ye 20 milyon liralık yatırım!

Kayseri'de yer alan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım bütçesi ayrıldı.

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Kayseri'ye 550 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Kayseri'ye geçen yıl sadece büyük projelere 550 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını açıkladı. Bu yıl da yatırımların arttığı bilgisini verdi. 

Kayseri'de yatırımcılara ucuz arsa fırsatı!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç otomotiv sektöründe yatırım yapmak isteyenlere, Kayseri'de ucuz arsa fırsatı olduğunu açıkladı. 

Kayseri'de yatırımı yapana bedava arsa!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri'de otomotiv yatırımı yapana bedava arsa verildiğini, 3.5 milyon metrekarelik bölümün yatırımcı beklediğini belirtti.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Kayseri Yeşilhisar'a 32 milyonluk yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar ve mahallelerinde bir dizi toplantıya katıldı, toplantıda açıklama yapan Çelik Yeşilhisar'a 32 milyonluk yatırım yapıldığını söyledi.

Kayseri Kepez ve Başakpınar'a iki ayrı yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi. Başkan Çelik, daha sonra Kepez ve Başakpınar ilçelerindeki iki ayrı yatırımın tanıtım programına iştirak etti.

Kayseri Melikgazi yatırım Haberi

Kayseri Melikgazi yatırım

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kamu kurum ve kuruluşların isteklerini her zaman olumlu değerlendirdiklerini belirtti. Kılıç, "Önemli olan bölgeye yatırım, Melikgazililere hizmet etmektir. Bunun için illaki Belediye olacak diye bir anlayışımız yoktur. Birçok kez kamu kurum ve kuruluşlar, özel sektör, demek, oda ve mesleki oda ile kurumlar vasıtası ile hizmet sunuyoruz. Zaten Kayseri Belediyeciliğin temelinde istişare, iş bölümü, paylaşım ve koordinasyon vardır. Son örneğini İlçe Müftülüğü'müzün talebi olan ve bölge halkın ihtiyacı olan 2400 metrekarelik alanı Müftülüğümüze tahsis ettik. İbadet yeri olarak tahsis edilen alan ile kazanan Melikgazi ve Bahçelievler halkı olacaktır" diye konuştu.


Kamu hizmeti bütünlük ister... 

Başkan Memduh Büyükkılıç, kamu hizmetlerinin bütünlük arz ettiğini bir yere sadece yol, kaldırım ve park yapmakla belediyecilik hizmetinin bitmediğini o bölgelerin...