24 / 04 / 2024

kayseri pınarbaşı gençlik merkezi

kayseri pınarbaşı gençlik merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçede geçen yıl tamamlayarak hizmete açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinden bu yıl İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de inşa edecek

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi için imzalar atıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezi açıldı!

Kayseri Eskişehir Bağları bölgesine inşa edilen Genç KAYMEK Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

kayseri pınarbaşı gençlik merkezi Haberi

kayseri pınarbaşı gençlik merkezi


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçede geçen yıl tamamlayarak hizmete açtığı Kadın ve Gençlik Merkezlerinden bu yıl İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de yapacak. Pınarbaşı ilçesine yapılacak Kadın ve Gençlik Merkezi’nin ihalesinin ardından İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi’nin ihalesi de yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi ihalesine dört firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 4 milyon 767 bin TL olan Kadın ve Gençlik Merkezi ihalesine katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:


Alp İnşaat: 3 milyon 689 bin TL

Aydınlar İnşaat: 3 milyon 690 bin TL

Ahmet Taşkıner: 3 milyon 845 bin TL

Made İnşaat ve Murat Özen İş Ortaklığı: 4 milyon 323 bin TL

İhale, tekliflerin komisyon tarafından incelenmesinin ardından sonuçlanacak.  



Kayseri Büyükşehir...