28 / 03 / 2024

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı.

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Neşecan Çekici, Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nun yeni başkanı Neşecan Çekici oldu. Kurucu Başkan Av. Pınar Ersin Kollu’dan Nisan 2019 itibariyle görevi devraldı.

Rusya'da 80 yaşındaki kadın kiracısını parçalayıp buzdolabına koydu!

Rusya'nın Uzak Doğu Bölgesi'nde 80 yaşında bir kadının buzdolabından 52 yaşındaki kiracısının organları bulundu...

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Gayrimenkul zengini kadın Cihangir'deki evinde öldü!

Cihangir'de bir apartmanın 6. katında yaşayan Gayrimenkul zengini kadın evinde ölü bulundu. Kadının deniz manzaralı evinden 8 ton çöp çıktı.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi Haberi

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi


Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Pınarbaşı ilçesine yapılacak olan Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, törende yaptığı konuşmadan bu yıl Kayseri’de toplam 1,2 milyar TL’lik bir yatırıma başlayacaklarını belirtti. Başkan Çelik, nerede bir ihtiyaç varsa oraya o hizmeti götürmek için gayret gösterdiklerini kaydetti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazını Pınarbaşı ilçesinde kıldı. Cuma namazı sonrası tören alanına yürüyerek geçen Başkan Çelik, beraberindekilerle birlikte güzergahtaki esnafları ziyaret etti. Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Pınarbaşı Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun...