19 / 04 / 2024

kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm

kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm

Kayseri Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için yıkım çalışmaları başladı. 

Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde tapu devri başladı!

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının inşaat çalışmaları sürüyor. Detaylı bilgi almak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı ziyaret etmesi gerekiyor.

Kayseri'de kentsel dönüşüme 4 milyar lira!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıksız ve çürük binaların yenilenmesi için 4 milyar lira harcayacak.

Kayseri Sahabiye'deki dönüşüm uzun soluklu proje olacak!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri Sahabiye'deki kentsel dönüşüm projesini değerlendirdi. İşte o yazı..

Kayseri Sahabiye ve Fatih'e kentsel dönüşüm onayı verildi!

Büyükşehir Belediyesi'nin Sahabiye ve Fatih Mahallesi'nde hayata geçirmeyi planladığı kentsel dönüşüm projesi için Bakanlar Kurulumdan onay çıktı. Şimdi gözler Başkan Mustafa Çelik'e çevrildi. Sahabiye'ye ilk kazmanın ne zaman vurulacağı merak ediliyor.

Kayseri Sahabiye ve Fatih kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Kayseri Kocasinan İlçesi, Sahabiye ve Fatih mahallelerinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkındaki karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi önümüzdeki 50 yıla damga vuracak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesinde, iki firma tarafından hazırlanan mimari projeler ve tasarımlar değerlendirildi. Sunumlarda,yapılaşma, iş ve konut alanları gibi detaylar üzerinde duruldu.

Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde tasarımlar masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi adım adım ilerliyor. Hız kesmeden devam eden çalışmalar kapsamında bugün de iki firma tarafından hazırlanan mimari projeler ve tasarımlar masaya yatırıldı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hızla devam ediyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projelerinden birisi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi adım adım ilerliyor. İki firma tarafından hazırlanan mimari projeler ve tasarımlar masaya yatırıldı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Mustafa Çelik başkanlığında gerçekleşen ve ilgili birimlerden yetkililerin katıldığı toplantıda, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Veli Böke tarafından proje kapsamında şu ana kadar yapılan çalışmalar ve projenin gidişatı konusunda bilgiler verildi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları sürüyor!

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda dönüşümle ilgili süreçte takip edilecek yasal mevzuat, yapılaşma, emsal hesapları ve kütle planları gibi konularda Başkan Mehmet Özhaseki'ye bir sunum yapıldı.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri'de Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi oluşturuldu!

Kayseri'de 16 ilçe belediyesinin katılımı ile  Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi oluşturuldu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kayseri Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje ile ilçedeki konutlar depreme dayanıklı hale getiriliyor.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Haberi

kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 42 bin metrekarelik alanda 86 adet binanın yıkım çalışmalarını başlattı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; yalnız Kayseri'nin değil, Türkiye'nin önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında Prof. Fevzi Fevzioğlu Caddesi ile Yıldırım Caddesi arasını kapsayan alanda yıkım çalışmaları başladı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, YIKIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ 

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Şu anda Sahabiye Mahallemizdeyiz. Hatırlanacağı üzere seçim sürecinde en çok sorulan sorulardan biriydi. Sahabiye Kentsel Dönüşümü devam edecek mi? Ya da Sahabiye Kentsel Dönüşümü kilitlendi, ne zaman başlayacak? İşte besmeleyi çektik. Seçimlerden hemen sonra ilgili firma ve müteahhitlerle görüştük. Kendisinin iyi niyetiyle, bizim gayretimizle çalışmalar...