28 / 03 / 2024

kayseri toki 2014

kayseri toki 2014

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu!

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu açıklandı. Fiyatların 111 bin 214 TL'den başladığı projede daireler hak sahiplerini buldu.

Kayseri TOKİ 186 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli Yahyalı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın ihale edilecek.

Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı!

Toki Kayseri İncesu 3. etap projesinin stoklarında bulunan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Toki Kayseri İncesu 3. etap başvuru süreci başladı.

Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri!

87 konutluk Kayseri İncesu 3. etap Toki projesindeki daireler kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa çıkıyor. İşte, Kayseri İncesu 3. etap Toki başvuru yeri...

Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Projesi'nde yer alan 250 konut emekli kategorisinde satılıyor. Projenin tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

Kayseri TOKİ'de emekli,dul ve yetimlerin ev başvuruları onaylandı!

Kayseri'de Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'nin TOKİ'ye yaptığı ucuz taksitle ev başvurusu kabul edildi.

Kayseri TOKİ Gençlik Merkezi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Genç KAYMEK TOKİ Gençlik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı...

TOKİ 2014 yılında kaç konut sattı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2014 yılı içinde satış rakamlarını ve başvuru sayılarını yayınladı. TOKİ'nin en çok satış yaptığı ay Şubat, en çok başvuru aldığı ay ise Haziran oldu.

Kayseri'de 2014'te 254 şantiye denetlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı Yapı Denetim Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı içerisinde 254 şantiye, 75 büro denetimi yapıldığı bildirildi...

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ 2014!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ 2014 kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

kayseri toki 2014 Haberi

kayseri toki 2014

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!


TOKİ (T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) Kayseri'de toplam 37 adet uygulamada 13 bin 580 adet konut hayata geçiriyor.


TOKİ Kayseri Merkez, Pınarbaşı, İncesu, Melikgazi, Yahyalı, Yeşilhisar, Tomarza, Bünyan, Sarıoğlan, Develi, Kocasinan ilçelerindeki toplu konut projelerinin son durumunu gösteren liste şöyle…   



Kayseri İli Toplu Konut Uygulamaları


Proje adı Proje Tipi Proje Durumu Yüklenici Firma Konut sayısı Seviye


1. Kayseri - Merkez 4. Bölge (476 konut alt gelir) İdare konut uygulaması Tamamlandı Eras İnş.Turz.San.Ve Tic.A.Ş. 476 %100


2. Kayseri - Merkez 5. Bölge İdare konut uygulaması Tamamlandı Eryapı San. Ve Tic.Koll.Şti- Necmettin Eryılmaz Ve Ortağı 656...