26 / 04 / 2024

kazım çizmeci kim

kazım çizmeci kim

Kapılarını iki ay önce açan City's Nişantaşı alışveriş merkezi yabancılardan yoğun ilgi gördü.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Kazım Güzelbaba geleceğin kentini tasarladı!

Beykoz Üniversitesi öğrencisi Kazım Güzelbaba, bal peteklerinden esinlenerek geleceğin kentini tasarladı. Güzelbaba’nın imzasını taşıyan geleceğin kenti, “Yaratıcı ve İlham Veren Kentler” yarışmasında başarı kazandı...

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Wam Turkey Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Wam Turkey Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kazım Çizmeci ve Şeyda Oltulu ortaklığında kuruldu.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yıldız tarafından kuruldu. 

Erba Emlak Müşavirliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erba Emlak Müşavirliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Kazım Balta tarafından kuruldu. 

kazım çizmeci kim Haberi

kazım çizmeci kim

60 günde 1.2 milyon civarında ziyaretçi ağırlayan alışveriş merkezini (AVM) Galeries Lafayette'in CEO'sundan Türkiye'de alışveriş merkezi renovasyonu üstlenen mimarlık firmalarına kadar çok sayıda yabancıyı ve stratejik ortak arayan, yatırım yapmak isteyen 34 yabancı kuruluşun sahibi veya temsilcisi ziyaret etti.


SATMA NİYETİMİZ YOK: Şu anda City's Nişantaşı'nı satma gibi bir planları olmadığını vurgulayan Genel Müdür Kazım Çizmeci, ancak stratejik ortaklıklara açık olduklarını da belirtti. Çizmeci, ilgi gösteren yabancıların Dubai, New York, Lizbon'dan olduklarını söyledi.


10 MÜŞTERİYE BEDEL: Kazım Çizmeci, City's'in Türkiye'nin en yüksek alım gücüne sahip müşteri profiline sahip olduğuna dikkat çekerek, "Ziyaretçilerimiz, diğer alışveriş merkezlerindeki on müşteriye bedel alışveriş yapıyor" dedi.
SİNEMA ETKİSİ: Cironun yüzde 55'inin yeme-içme alanlarından yüzde 45'inin ise tekstilden geldiğine dikkat çeken Çizmeci, bu ay...