23 / 04 / 2024

keçiören Aile Yaşam Merkezi

keçiören Aile Yaşam Merkezi

Melih Gökçek, ilçesi Keçiören'e, 2 dev Aile Yaşam Merkezi yapımının hızla devam ettiğini, çok kısa bir süre içerisinde birisi Kuşçağız'da, diğeri de Etlik'te olmak üzere Aile Yaşam Merkezlerinin hizmete gireceğini söyledi

Keçiören'e 2 aile yaşam merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye' nin nüfusu en büyük ilçesi olan Keçiören' e, 2 dev Aile Yaşam Merkezi yapımının hızla devam ettiğini belirtti...

Keçiören'e dev Aile Yaşam Merkezi geliyor!

Keçiören' de bir mağazanın açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte katılan Başkan Gökçek, açılış öncesinde burada toplanan yüzlerce Keçiörenliye hitaben bir konuşma yaptı.

Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi Keçiören'de inşa ediliyor!

Melih Gökçek: “Allah nasip ederse Türkiye’nin en büyük Aile Yaşama Merkezi’ni Seçimlerden önce Keçiören’de açacağız. 35 bin metrekare kapalı alanı var. Dev bir merkez yaptık" dedi

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören konut satışında zirveyi bırakmıyor!

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'nın ilçesi Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı, ilçede yaz aylarında 5 bin 559 konut satıldı.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

Ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’ni başkentli vatandaşların hizmetine açtı.

Ankara Keçiören’de eski evlere rağbet arttı!

Kentsel Dönüşüm ve Emlak Uzmanı Ahmet Yeşilbağ, Ankara Keçiören’deki Kamil Ocak ve Güçlükaya Mahalleleri'nin kentsel dönüşümün en çok yaşandığı mahalleler olduğunu söyledi. Yeşilbağ, eski binalardan daire alanların sayısının artığını söyledi.

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı kiraya verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi gerçekleşti. Toplantıda “Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı ve pazar alanı” inşaatının enerji ihtiyacının karşılanması için inşaata ait trafo yerinin, ENERJİSA’ya 1 TL iz bedeli üzerinden 29 yıllığına kiralanması da oy birliğiyle karara bağlandı.

Ankara Keçiören merkezi iş alanı imar planı askıda!

Ankara Keçiören İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 90749 ada 2 sayılı parselde 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Keçiören Belediyesi Cerablus'a park yapacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cerablus ile Keçiören arasında kardeşlik köprüsü kuruyor. Cerablus’ta çocuk oyun parkı yaptıracak olan Başkan Ak, ayrıca Kurban Bayramı’nda Cerabluslulara bayram sevinci yaşatmak amacıyla yardım tırı da yolladı.

Manisa Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri, görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta Ses Sanatçısı Orhan Çakmak seslendirdiği şarkılar ile büyük beğeni topladı.

Yunusemre Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri açıldı!

Yunusemre Belediyesi Muradiye Aile Yaşam Merkezi ve Sosyal Tesisleri, görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği açılışta Ses Sanatçısı Orhan Çakmak seslendirdiği şarkılar ile büyük beğeni topladı.

Referans Kartal Towers doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

İstanbul'un Anadolu yakasının yükselen yıldızı ve en çok kazandıran ilçesi Kartal'da yer alan Referans Kartal Towers doğa ile içiçe bir yaşam alanı yaratılmaktadır.

keçiören Aile Yaşam Merkezi Haberi

keçiören Aile Yaşam Merkezi


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük aile yaşam merkezini Keçiören ilçesine bağlı Kuşcağız'a, ikincisini de Etlik'e inşa etmek amacıyla kolları sıvadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilçesi Keçiören'e, 2 dev Aile Yaşam Merkezi yapımının hızla devam ettiğini, çok kısa bir süre içerisinde birisi Kuşçağız'da, diğeri de Etlik'te olmak üzere Aile Yaşam Merkezlerinin hizmete gireceğini söyledi. Gökçek, Ankara'ya kazandırılacak 2 dev aile yaşam merkezinin, diğer 7 merkezde olduğu gibi 7'den 70'e her kesimden Başkentliyi ağırlayacağını bildirdi. 


ZAMANI DEĞERLENDİRİN 

Üyelerine "boşa geçen zaman" bırakmayan aile yaşam merkezlerinin sayısı Başkentlilerden gördüğü bu yoğun ilgi üzerine daha da artırılıyor. 

Ankara genelinde 7 farklı ilçede hizmet veren merkezlere 2 süper Aile Yaşam Merkezi, Kuşçağız Aile Yaşam Merkezi ile Etlik Osmanlı Aile Yaşam Merkezi ekleniyor. Gökçek, sosyal...