28 / 03 / 2024

keçiören emlak fiyatları

keçiören emlak fiyatları

Keçiören, Cumhuriyet tarihine kadar ve Cumhuriyet tarihden belirli bir süre sonrasında bağ evlerinin ve yazlıkların bulunduğu bir kasaba niteliği taşımıştır.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Keçiören Belediyesi'nden emlak vergileri için kapıda ödeme hizmeti!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamındavergi mükelleflerinin emlak vergilerini evlerinde tahsil etmeye başladıklarını müjdeledi...

Ankara Keçiören'de 5.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü Keçiören'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Keçiören'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Keçiören emlak satışında zirvede!

Keçiören'in artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıdı. 2019 Haziran'da Ankara'da en fazla konut satışı yapılan ilçe Keçiören oldu...

Keçiören emlak satışında zirvede!

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören'de nisan ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu.

Ankara Keçiören'de 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkarıyor.

Ankara Keçiören'de 22.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'deki gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Keçiören konut satışında zirvede!

Son yıllarda artarak devam eden gelişimi emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıyan Keçiören, 2018 yılına zirvede girdi.

Keçiören konut satışında zirvede!

Emlak satışlarına da ciddi bir şekilde yansıyan gelişimi ile Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören, konut satışlarında Ankara'nın lideri oldu.

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

keçiören emlak fiyatları Haberi

keçiören emlak fiyatları


Orta ve üst gelir grubu Ankaralıların temiz havasından dolayı Keçiören tercih sebebiymiş. Evler bahçe içinde ve bahçelerde her çeşit meyve ağaçları, kümesler, havuzlar ve kuyular bulunurmuş. 

Keçiören Cumhuriyet tarihi ve sonrasında özellikle bağları, üzümü ve armudu ile ünlü olmuştur. Üst gelir grubunun yanı sıra ticaret ile uğraşan gayri müslimler de Keçiören'de ikamet etmişlerdir. Daha sonra ise evlerini satmış ve bölgeden ayrılmışlardır.


1936 yılında “bucak” olan Keçiören, 1966 yılında Altındağ İlçesi’ne bağlanmış, 1984 yılında ise ilçe statüsüne gelmiştir.


İlçenin gelişimi Cumhuriyet döneminde Ankara’nın gelişimi ile başlamış, 1950’lerdeki göç akımıyla birlikte nüfusu günden güne yükselmiş ve günümüzde yaklaşık 840.000 kişiye ulaşmıştır. 

Keçiören 30 Kasım 1983 tarihli ve 2983 sayılı kanun ile ayrı bir ilçe haline getirilmiştir. Keçiören ilçesi, doğu ve güneydoğudan Altındağ, güney ve batıdan...