28 / 03 / 2024

Keçiören metrosu güzergahı 2017

Keçiören metrosu güzergahı 2017

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi 2021'de açılacak! 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için geçtiğimiz cuma günü ihale yapıldı. Kuleye ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kulemizin açılışını 2021 yılında yapacağız" dedi...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’in prestijini artıracak şaheser” dediği Cumhuriyet Kulesi için çalışmalar son hızla sürüyor.

Keçiören cazibe merkezi olacak!

Keçiören’in yeniden cazibe merkezi olması için kolları sıvayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören’in marka değerini güçlendirmek ve yıldızını yine parlatmak için hızlı bir şekilde dört koldan çalışıyoruz" dedi. 

Keçiören emlak satışında zirvede!

TÜİK verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilçesi Keçiören'de nisan ayında Ankara’da en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu.

Keçiören'de tahliye endişesi!

Ankara Keçiören'in Selçuklu Caddesi’nde bulunan 315 numaralı apartmanın sakinlerinin ‘istinat duvarının yıkılma tehlikesiyle’ tahliye edileceği gündeme geldi.

Keçiören'de kentsel dönüşüm hızla ilerliyor!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Kanuni Mahallesi’nde ve Yükseltepe Çorum Caddesi güzergahında planlanan kentsel dönüşüm ve çevre temizliği çalışmaları hız kesmeden sürüyor. 

Keçiören metrosu güzergahı 2017 Haberi

Keçiören metrosu güzergahı 2017

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) - Keçiören arasındaki seyahat süresini 17 dakikaya indirecek olan Keçiren Metrosu yapılan törenle bugün açıldı. 


Hizmete açılan Keçiören Metrosu, ilçenin trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak.


Metro başlangıçta 6 set (3’lü dizi) vagonlarla, 7 dakika aralığıyla hizmet verilecek. İhtiyaca göre servis aralığı daha da kısalacak Keçiören Metrosu’ndan, AKM istasyonunda Batıkent Metrosu’na aktarma sağlanacak. 


Keçiren Metrosu güzergahı

9 bin 200 metre uzunluğundaki Keçiören Metrosu, Şehitler (Gazino), Dutluk, Kuyubaşı, Mecidiye, Belediye, Meteoroloji, Dışkapı, ASKİ ve AKM istasyonlarından oluşuyor.


Keçiören Metrosu kaç gün ücretsiz olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Keçiören Metrosu'yla ilgili olarak, "Fiyatı 2,5 lira olarak belirlendi. Ayın 15'ine kadar ücretsiz olarak hizmet verecek" dedi.


Başbakan Binali Yıldırım ise metroyla ilgili "9 tane durağı var, günde tam kapasiteyle çalıştığında 50 bini bulacak,...