24 / 04 / 2024

Kelly Brook çiftlik evi

Kelly Brook çiftlik evi

İngiliz model Kelly Brook'un bir çiftlik evinde yaşadığını biliyor muydunuz? Kelly Brook bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Kelly Brook'un 1 milyon sterlinlik 'kulübe' evi!

Kelly Brook, karantina sürecini "kulübe" diye tanımlanan 1 milyon sterlinlik değerindeki evinde geçiriyor...

Ünlü manken Kelly Brook milyonluk kulübede yaşıyor!

Ünlü yıldız kelimenin tam anlamıyla 'milyonluk kulübede' yaşıyor. Ünlü manken 37 yaşındaki Kelly Brook'un yaşadığı 15'inci yüzyıldan kalma çiftliğin değeri 1 milyon Sterlin.

Kelly Brook'un 1 milyon Sterlin değerindeki çiftlik evi!

Kelly Brook, sosyal medya hesabından sık sık yaptığı paylaşımlara bakılırsa kelimenin tam anlamıyla bir peri masalının içinde yaşıyor.

İşte Kelly Brook'un merak edilen çiftlik evi!

36 yaşındaki Kelly Brook yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor. İşte ingiliz model ve oyuncu Brook'un o evi...

Kelly Brook çiftlik evinde yaşıyor!

İngiliz model Kelly Brook'un bir çiftlik evinde yaşadığını biliyor muydunuz? Kelly Brook bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Kelly Brook doğduğu kasabada yaşamaya başladı!

İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, magazin sayfalarından yansıyanın aksine yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.

Niğde Çiftlik ilçesindeki köy yolları TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

FETÖ, Gülen için Belçika'dan çiftlik evi satın aldı!

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi.

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı!

Adnan Oktar, Silivri’de lüks çiftlik evi yaptırdı. Adnan Oktar’ın Cemaati’ne ait olan A9 kanalının Facebook hesabından paylaşılan fotoğraflarda, lüks çiftlik evi tanıtıldı.

Mehmet Akif Alakurt Brezilya’dan çiftlik aldı!

Oyunculuğu bıraktıktığını açıklayan Mehmet Akif Alakurt Brezilya’dan bir çiftlik alıp oraya yerleşti. Kendini çiftlik hayatına adayan Alakurt son olarak Fatih dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Hollanda Rotterdam'a yüzen çiftlik yapılacak!

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde suyun üzerinde yüzen çiftlik projesi hayata geçiriliyor. Beladon şirketi tarafından hayata geçirilen proje 1.200 metrekare büyüklüğünde olacak.

İznik Çiftlik Evleri'nde 356 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

İKO Yapı’nın İznik’in Candarlı köyünde Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, hayata geçirdiği İznik Çiftlik Evleri projesinin lansmanı yapıldı.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Ünlülerinin en şık semtlerde, göz kamaştırıcı malikanelerde yaşadığını sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Dudak uçuklatan paralar kazanan ünlülerin böyle gayrimenkulleri de var ama aralarından bazıları işleri dışında kalan zamanını çiftlik evlerinde geçiriyor.

Kelly Brook çiftlik evi Haberi

Kelly Brook çiftlik evi

Gösteri dünyasının en ünlü yıldızlarından birinin doğup büyüdüğü kasabada bir çiftlik evinde yaşadığını biliyor muydunuz? İngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, magazin sayfalarından yansıyanın aksine yeşillikler içinde bir çiftlik evinde sakin bir hayat sürüyor.


 Bir dönem rol aldığı dizi nedeniyle Los Angeles'ta yaşayan Brook, son dönemde hayatını kendi anavatanı olan İngiltere ile sevgilisi Jeremy Parisi'nin memleketi Paris arasında geçiriyor.


Ancak 36  yaşındaki Brook, ülkesine geldiğinde de Londra yerine doğup büyüdüğü Kent'teki Rochester yakınlarında satın alıp iki yılda restore ettirdiği çiftlik evinde geçiriyor zamanını.


Ailesi ve arkadaşlarının sık sık ziyaret ettiği Brook, bazen mutfağa girip yemek yapıyor, bazen yetiştirdiği çiçekleri suluyor, bazen de bahçesindeki havuzda keyif yapıyor.


Burada geçen hayatını da Instagram'da "#Kentlifewithkelly" etiketiyle paylaşıyor.


İşte Kelly Brook'un çiftlik hayatından sosyal medyada paylaştığı karelerden seçmeler.