26 / 04 / 2024

Kemalpaşa imar planı

Kemalpaşa imar planı

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

Kemalpaşa'da yeniden bir imar çalışması başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu, bölgede hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

Aziz Kocaoğlu: İmar mikser değildir, sürekli karıştırılmaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir şey değildir. 13 senedir bu işle oynamadım, oynamam da" şeklinde açıklama yaptı.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz'a imar planı müjdesi!

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Ataşehir Esatpaşa imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi, 2547 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı..

Eyüpsultan Silahtarağa imar planı değişikliği askıda!

Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi 732 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Sarıyer Ayazağa imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 1 ada 23 parsele ilişkin hazırlanan imar planı askı tutanağı bugün Bakanlık tarafından yayınlandı...

Silivri Pirimehmetpaşa imar planı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, Pirimehmetpaşa Mahallesi, 2 ada, 32 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıktı.

Bağcılar Kemalpaşa 1/5000 imar planı askıda!

Bağcılar İlçesi'nin Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Muğla Datça imar planı değişikliği onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Özelleştirme Yüksek Kurulu kararı gereğince, Muğla Datça imar planı değişikliği onaylandı..

Tekirdağ Süleymanpaşa Liman Alanı imar planı onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Tekirdağ Süleymanpaşa Liman Alanı imar planı değişikliği onaylandı..

Gaziosmanpaşa Küçükköy ticaret ve konut alanı imar planı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mevkii, 10177 ada 16896 parsele ilişkin Ticaret + Konut Alanı amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Melih Gökçek Anıtkabir imar planı düzenlemesini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Anıtkabir'deki imar planı düzenlemeleri ilgili açıklama yaptı.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir imar planı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planını değiştirdi. Yapılan yorumlara karşı Melih Gökçek Anıtkabir imar planı açıklaması yaptı.

Kemalpaşa imar planı Haberi

Kemalpaşa imar planı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde kentsel dönüşüm uygulanması planlanan 2 mahallenin sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açmaya hazırlanıyor.

Demokrat Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Kentsel Dönüşüm Derneği adı altında birleşen, Türkiye'deki benzer durumda olan mahallelerin birlik olarak oluşturduğu 'Mahalleler Birliği'yle hareket eden ve planlardaki belirsizliğe itiraz eden iki mahalle sakinleri ekrar askıya çıkan plana yönelik toplantı düzenledi.

Dernek yönetimi tarafından gerçekleşen toplantıya Mahalleler Birliği'nden şehir plancısı Özgür Temiz ve avukat Erbay Yucak katılım gösterdi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantıya Saadet Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı, Kemalpaşa eski belediye başkanı Mehmet Ali Özüdoğru ve ilçe yönetimi ile İYİ Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Coşkun Dinçer ve yönetimi katıldı. 

Toplantıda geçtiğimiz Haziran ayında askıya çıkan planlara yaptıkları itirazın...