18 / 04 / 2024

kemer orange county oteli

kemer orange county oteli

32 yıllık bir turizmci Ömer Turgay Torosluoğlu, Orange County zinciri ile Türkiye’ye 4 milyon turist getirip, 4 milyar dolar ciro yaptı. Ömer Turgay Torosluoğlu şimdilerde Orange County zincirine üçüncü hatta dördüncü oteli eklemek için görüşmeler yapıyor.

Orange County zinciri büyüyecek!

32 yıllık bir turizmci Ömer Turgay Torosluoğlu, Orange County zinciri ile Türkiye’ye 4 milyon turist getirip, 4 milyar dolar ciro yaptı. Ömer Turgay Torosluoğlu şimdilerde Orange County zincirine üçüncü hatta dördüncü oteli eklemek için görüşmeler yapıyor.

İzmit Kemer Camii’nin inşaatı imara aykırı mı?

İzmit Tepeköy’de yıktırılıp yeniden yapılan Kemer Camii’nin inşaatının imara aykırı olduğunu ve arazisine tecavüz edildiğini söyleyen Yüksel Korkmaz, “Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi ancak karar uygulanmıyor” dedi.

Antalya Kemer'de elektrik kesintisi 21 Şubat 2016!

Akdeniz Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü Kemer İşletme Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 21 Şubat Pazar günü Kemer merkezde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 8 saatlik elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Antalya Kemer'deki banka şubesinde istinat duvarı çöktü!

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yan tarafındaki arazide yürütülen inşaat çalışması nedeniyle istinat duvarı çöken banka şubesi, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Baymak, Orange Store ailesini büyütüyor!

Baymak, yeni konsept mağazacılık anlayışının ürünü Orange Store ailesini büyütüyor. İstanbul ve Adana’nın ardından Ankara, Elazığ ve Çorlu’da da açılışları gerçekleşen Orange Store’ların ardından Baymak’ın yılsonu hedefi sayıyı 100’e çıkarmak.

Aydın Kemer Mezarlığı idare binası yenileniyor!

Kemer Mezarlığı idare binasının çatısı Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenilenmeye başlandı.

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer hidroelektrik santralleri özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) ilanı Resmi Gazete'de yer aldı. İşte ihalelerin ayrıntıları...

Kemer'de vatandaşlar tapu sevinci yaşadı!

Kemer Belediyesi yaptığı imar uygulaması ile Aslanbucak Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara derin bir nefes aldırdı. Gül’ün makamında yapılan tapu dağıtım törenine katılan arazi sahipleri başkan Gül’e bir kez daha teşekkür ettiler.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Antalyalı hayırseverden Kemer'e 24 derslikli okul!

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Kemer'de emlak sektörü durgun!

Kemer'de yer alan Sertalioğulları A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can, "Türkiye'nin birçok bölgesinde emlak satışı konusunda ilerleme yaşanırken, Kemer'de bunun aksini yaşıyoruz!" dedi

Kemer'de projeler hız kesmiyor!

Sertalioğulları A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can Kemer'de Mimarlık, İnşaat, Hafriyat, Orman Ürünleri, Peyzaj, iç mimari ve dekorasyon, Renevosyon ve Gayrimenkul deyince ilk akla gelen isimlerin başında geldiklerini söyledi.

Kemer'de emlak satışı düşüyor!

Kemer'de her geçen gün kararlılıkla büyümeye devam eden Sertalioğulları A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can emlak sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

kemer orange county oteli Haberi

kemer orange county oteli

Ömer Turgay Torosluoğlu 32 yıllık bir turizmci. Havacılıktan tur operatörlüğüne, seyahat acentesinden otel işletmeciliğine sektörün her alanında yatırım yapıp hizmet verdi. Sahibi olduğu Orange County zinciri ile Türkiye’ye 4 milyon turist getirip, 4 milyar dolar ciro yaptı…


Turizmci Ömer Turgay Torosluoğlu’nun  yaşam ve başarı öyküsü gerçek anlamda romanlık türden.  Birlikte şirket kurduğu ortak larından darbe üstüne darbe yemiş. Annesinin hastalığıyla uğraşırken, kendisine kolon   kanseri teşhisi konmuş. Kanser tedavisi görüyorken, şirketi emanet ettiği müdürleri malı mülkü üstlerine geçirmiş. Mahkeme ve iflaslarla boğuşmuş. Sonuçta tüm zorlukların üstesinden gelerek düze çıkmış. 


Torosluoğlu, 1962 Kilis doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlıyor. Okul yıllarında gazete satarak günde 1 lira para kazanmaya başlıyor.  İTÜ Maden Mühendisliğindeki öğrencilik yıllarında ise Topkapı Sarayı önünde turistlere kartpostal...