28 / 03 / 2024

Kemerburgaz Semt Polikliniği inşaatı

Kemerburgaz Semt Polikliniği inşaatı

EYÜP Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Kemerburgaz Semt Polikliniği açılış için gün sayıyor. "Acil Müdahale Odası" ise 7 gün 24 saat Eyüplü vatandaşların hizmetinde olacak..

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

İstanbul depremine yönelik açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi  bulundukları bölgede deprem riskinin ne derece olduğunu araştırıyor. İstanbul depremi ile ilgili flaş uyarı! En riskli bölge belli oldu! İşte o semt ve mahalle...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası için imzalar resmen atıldı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası için hangi firma ile imzalar atıldı? İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsa için 279.2 milyon TL peşinat ödedi!

Pasifik GYO, İstanbul Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi'ndeki arsa için satış sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında 279 milyon 250 bin TL peşinat ödendi. 

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kepez'e sağlık merkezi kuruluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesinde kapsamlı bir sağlık merkezi kuruyor. Çalışmaları tamamlanan sağlık merkezine ilk etapta Sütçüler'deki Çocuk Ağız Diş Polikliniği taşınacak.

Karmod'dan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne koronavirüs polikliniği!

Karmod Prefabrik, İstanbul'da yer alan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni tip koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Karmod, Paris’teki hastaneye 1 günde koronavirüs polikliniği kurdu!

Türk firması Karmod, Paris’te bulunan bir devlet hastanesinin bahçesine bir gün içerisinde koronavirüs (Kovid-19) polikliniği kurdu.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Şehir hastaneleri sağlık turizminin merkezi olacak!

Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Polikliniği'nin açılışında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Hastane yapılarımız her geçen gün sağlık turizminin de merkezi olacak." diye konuştu.

Galatasaray tesisi için Kemerburgaz’a imar onayı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık ormanlık arazisi imara açıldı. İmara açılan alana Galatasaray Spor Kulübü için de tesis yapılacak.

Kemerburgaz Semt Polikliniği inşaatı Haberi

Kemerburgaz Semt Polikliniği inşaatı
EYÜP Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Kemerburgaz Semt Polikliniği açılış için gün sayıyor. Başta genel cerrahi olmak üzere, dahiliye, çocuk hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kulak-burun-boğaz, göz hastalıkları, diş hastalıkları ve üroloji bölümlerinden oluşacak semt polikliniğinde ayrıca röntgen, ultrason, laboratuvar, EKG, enjeksiyon, pansuman hizmetleri de verilecek. "Acil Müdahale Odası" ise 7 gün 24 saat Eyüplü vatandaşların hizmetinde...