25 / 04 / 2024

kenan imirzalıoğlu ev

kenan imirzalıoğlu ev

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çıktığı Amerika tatiline devam ediyor. oldukça eğlenceli vakit geçiren çiftin Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.

Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ komşu oluyor!

19 Şubat’ta 2,5 yıldır beraberlik yaşadığı stil danışmanı Başak Dizer’le Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ, Emirgan’a taşındı. 14 Mayıs’ta Cunda Adasında Sinem Kobal ile evlenecek Kenan İmirzalıoğlu'da Emirgan’a taşınacak.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

kenan imirzalıoğlu ev Haberi

kenan imirzalıoğlu ev

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Amerika tatili devam ediyor.


Önceki hafta New York’a giden çift, oradan Miami’ye geçti. Miami tatili sırasında tekne turuna da çıkan çift, oldukça eğlenceli vakit geçirdi.


Şehre hayran kalan Kobal ve İmirzalıoğlu’nun ‘Starlar Adası’ olarak da bilinen Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.


Adada Gloria Estefan, Will Smith, Julio Iglesias, Madonna ve Sylvester Stallone gibi dünyaca ünlü isimlerin evi...