19 / 04 / 2024

Kenan İmirzalioğlu evleri

Kenan İmirzalioğlu evleri

Gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Kenan İmirzalıoğlu; Balat, Tarlabaşı, Karaköy gibi semtlerden birçok ev alan, adı 'Yeni Emlak Kralı'na çıkan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez hevesi kursağında kaldı.

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Smart Trade Coin dolandırıcılığı: 200 bin kişiden 100 milyon dolar aldılar!

Smart Trade Coin Türkiye'de faaliyette bulunuyordu. Kenan Şeranoğlu’nun başında yer aldığı kurumun, 'saadet zinciri' vaadiyle üyelerinden 100 milyon dolarlık para topladığı ileri sürülmüştü.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi  Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Düzce Motor Sporları Pisti Haziran'da tamamlanacak!

Aktif sporculuk kariyerini noktalayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun öncülüğünde hayata geçirilen Düzce'deki motor sporları pistinde çalışmalar sürüyor.

Beyoğlu Evleri Güzeltepe'de yüzde 10 indirim imkanı!

Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi İsaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. 3 blokta 104 daireden meydana gelen projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Aydınoğlu Rota Maltepe güncel ev fiyatları 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi planlanan Maltepe Rota Aydınoğlu Evleri'nde  1+1’den 5+1’e kadar daire alternatifleri sunuluyor..

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları!

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Proje Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi 446 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu İnşaat Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri'nde kişiye özel ödeme imkanı!

Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Deniz İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Kenan İmirzalioğlu evleri Haberi

Kenan İmirzalioğlu evleri

Oyunculuktan kazandığını gayrimenkule yatıran Kenan İmirzalıoğlu malum; yerli 'Donald Trump!' Balat, Tarlabaşı, Karaköy gibi semtlerden birçok ev alan, adı 'Yeni Emlak Kralı'na çıkan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez hevesi kursağında kaldı. İddiaya göre; Cihangir'deki evine komşu 5 katlı binanın sahibi öldü, tüm miras yeğenine kaldı. Kenan İmirzalıoğlu sorup soruşturup yeğeni buldu. Astronomik bir rakam teklif etti. Ama ne yaptıysa binayı kendisine  satması için ikna edemedi. 


Posta...