29 / 03 / 2024

Kenan İmirzalıoğlunun evi

Kenan İmirzalıoğlunun evi

Her sene tekne turu yapan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, bu yaz tatile gittikleri taş evi çok beğendikleri ve satın almak için bazı girişimlerde bulundukları öğrenildi

Kenan İmirzalıoğlu Küçükköy'den 1 milyon TL'ye ev aldı!

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun evine mi taşınıyor?

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu'nun evine taşınmıyor Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu 5.5 aydır aşk yaşıyor. Haziran başından bu yana Londra, Bodrum ve Marmaris’te tatil yapan sevgililer 1 hafta önce İstanbul’a döndü.

Kenan İmirzalıoğlu Cihangir'deki dördüncü apartmanının temelini attı!

Cihangir'deki dördüncü apartmanının temelini atan İmirzalıoğlu' nun semteki gayrimenkullerinin değeri 30 milyon lirayı buldu. Suriyeli zengin arapların yoğun ilgisi nedeniyle semtte yeni apartmanlar almaya başladı...

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Hayırsever akademisyen kazada vefat eden oğlunun adına okul inşa ettirecek!

Ordu Ünye'de hayırsever akademisyen Prof. Dr. Sait Kapıcıoğlu tarafından 8 derslikli ilkokul hayata geçirilecek.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Kenan İmirzalıoğlunun evi Haberi

Kenan İmirzalıoğlunun evi

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, yaz aylarının son günlerini, Marmaris Selimiye’de geçiriyor. Posta gazetesinde yer alan habere göre,  dört ay boyunca tekneyle Ege koylarını dolaşan çift, bu defa gözlerden uzak bir taş ev kiraladı. İkilinin, gazetecilerin görüntü almasını istemedikleri için araç yolu olmayan bu yeri tercih ettikleri iddia edildi.

ÜÇ SENE ÖNCE EV ALIP DAHA SONRA 3 KATI FİYATINA SATMIŞLARDI

Arkadaşlarının da eşlik ettiği Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, çarşı alışverişini de zodyak bot kullanarak çözüyor. Kaldıkları yeri çok beğenen Kenan İmirzalıoğlu’nun, evi satın almak için girişimde bulunduğu da belirtildi. Oyuncu, üç yıl önce aynı yerde ev satın alıp, daha sonra üç katı fiyatına satarak kâr elde etmişti....