19 / 04 / 2024

Kenan İmirzalıoğlunun yeni evi

Kenan İmirzalıoğlunun yeni evi

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Koza Altın harekete geçti! O kentte yeni altın ocağı açıyor: Beş yılda 506.250 ton cevher hedefi!

Türkiye'nin önemli maden şirketlerinden Koza Altın İşletmeleri A.Ş., yeni bir altın madeni işletmesi için ÇED onayı aldı. Bu kapsamda senede 101.250 ton, ayda 8437,5 ton ve yaklaşık günde 324,5 ton cevherin üretilmesi planlanıyor.

TOKİ resmen duyurdu! O ildeki yeni konut ve dükkanlar için beklenen tarih geldi!

TOKİ resmen duyurdu... O ildeki yeni konut ve dükkanlar için beklenen tarih geldi... Hemen bakın...

İstanbullulara son dakika müjdesi! O ile yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ'tan İstanbullulara son dakika müjdesi! O projenin yeni etap satışları başladı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinde yeni etap satışa çıktı. Peki KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi nerede, projede kaç konut var? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

TOKİ'den o ile yeni millet bahçesi müjdesi!

81 ilde yeni millet bahçeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan İmirzalıoğlunun yeni evi Haberi

Kenan İmirzalıoğlunun yeni evi

Güzel oyuncu Sinem Kobal'la 21 Mayıs'ta Cunda Adası'nda evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu'nun, Ayvalık sevdası bir başka... 2012'de 'Uzun Hikaye' filminin çekimleri için Küçükköy'e giden oyuncu, buraya deyim yerindeyse aşık oldu. Bölge halkının da sevgi seliyle karşılaşan Kenan İmirzalıoğlu, buraya yatırım yapmaya karar verdi. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan yakışıklı oyuncu, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne aday olan Küçükköy'den tarihi bir taş ev aldı.


DÜNYA MİRASI LİSTESİ'NE ADAY





Kenan İmirzalıoğlu'nun 1 milyon liraya aldığı taş evin, önümüzdeki yıllarda büyük değer kazanacağı konuşuluyor. 1462'de Midilli Adası'nı fetheden Fatih Sultan Mehmet, adanın güvenliğini sağlamak için buraya 200 yeniçeri yerleştirmiş. Küçükköy'ün diğer adının Yeniçarohori...