28 / 03 / 2024

kent park projesi kapsamında taşınan güzel sanatlar lisesi

kent park projesi kapsamında taşınan güzel sanatlar lisesi

Yeni hizmet binalarının çalışmalarını yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kent proje kapsamında taşınan Güzel Sanatlar Lisesi'nin Eylül'de yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Uşak Kent Park projesi çalışmaları sürüyor!

Ak Parti Uşak İl Teşkilatı’nın Haziran ayı İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Milli eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, kent park projesiyle ilgili çalışmalara gerekli destekleri vereceklerini söyledi.

Minicity'deki eserler Dokuma Kent Parkı'nda sergilenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Konyaaltı Sahilini Düzenleme Projesi' kapsamında tahliyesi gündeme gelen Minyatür Kent Parkı Alanı'ndaki (Minicity) eserlerin, Dokuma Kent Parkı'nda sergilenmesini talep etmişti.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı projesi başlıyor!

Beykoz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı Projesi ile 8 milyon metrekarelik devasa bir park alanı kazanacak.

Yazıhan'a Kent Park projesi geliyor!

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

Edirne'de 72 dönümlük araziye Kent Parkı kurulacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kent Ormanı Parkı Projesi’nde startı Edirne Halkı’yla birlikte verdi.Proje Edirne Belediye Başkanlığı tarafından, Fırınlarsırtı Mevkii Toplu Konut Alanı kuzeyinde 72 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek.

Çerkezköy Kent Park projesi bu yıl başlayacak!

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Atatürk Kent Parkı 3 Nisan'da açılıyor!

Atatürk Kent Parkı, sadece Manisalıları değil, tüm Türkiye’yi kendisine hayran bırakacak. Üç gün sürecek açılış etkinliklerinde Nilüfer’in yanı sıra 4 Nisan Cumartesi Kıraç, 5 Nisan Pazar günüde İrem Derici Atatürk Kent Parkı’nda konser verecek...

kent park projesi kapsamında taşınan güzel sanatlar lisesi Haberi

kent park projesi kapsamında taşınan güzel sanatlar lisesi

Uşak'ın mega projelerinden "Kent Park" kapsamında, alanda bulunan binaların taşınma işlemlerinde bir aşama daha geçildi. Belediye Başkam Nurullah Cahan, Güzel Sanatlar Lisesi'nin Eylül ayından itibaren yeni yelinde hizmet vermeye başlayacağım belirtti. Proje kapsamında meteoroloji binasının yıkımının ardından, adliye hizmet binasının yıkımında da son aşamaya gelindi. 


Projenin sınırları içinde yer alan okulların taşınması da sürüyor. Endüstri Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi'nin yeni hizmet binaları için çalışmalar sürerken, Güzel Sanatlar Lisesi'nin yeni hizmet binası da son aşamaya geldi.

Çalışmalar ilerliyor

Güzel Sanatlar Lisesi ve Sultan Halil Yiğit Ticaret Meslek Lisesi yeni hizmet binalarının çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Cahan, proje hakkında bilgi verdi. Kent Park'ın kentin kaderini değiştirecek bü- proje olduğunu dile getiren Cahan, şunları söyledi: "Projemiz, ilimizin her yönüyle gelişmesi için lokomotif görevini...