20 / 04 / 2024

kentkonut Yuvacık Doğa Evleri nerede

kentkonut Yuvacık Doğa Evleri nerede

Yuvacık Doğa Evleri nerede sorusuna yanıt olarak Başiskele İlçesi Yuvacık mevkiinde yaşama geçiriliyor diyebiliriz. Kocaeli Yuvacık Doğa Evleri 'nde fiyatlar 64 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Bakanlık Doğa Koleji hakkında açıklama yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'ndeki kriz hakkında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, Doğa Koleji'ndeki son duruma yönelik olarak, "Bugün içinde açıklama yapacağız" dedi...

Termal dolandırıcılık iddiasına Royal Doğa Turizm'den açıklama!

Royal Doğa Turizm Yonetim Kurulu Başkanı Güray Öngen, Hürriyet'in gündeme getirdiği haberlerin ardından termal devremülk tesisi ile dolandırıcılık iddiaları ile ilgili olarak Dolandırıcılık iddialarına yanıt verdi...

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Kocaeli Manar Yuvacık Konutları satışa çıktı!

Kocaeli'de hayata geçirilen Manar Yuvacık projesi özellikleriyle göz kamaştırıyor. Proje, ‘Yeşilin ortasındaki cennet’ sloganıyla satışa çıktı.

Kavan Yapı'dan, Kocaeli Yuvacık'a yeni proje!

Bölgenin en önemli inşaat firmalarından olan Kavan Yapı A.Ş. yaptığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yuvacık'ta hayata geçireceği bu yeni projesinde, bölgenin yeşili bol coğrafyasını, Körfez'in eşsiz mavisiyle buluşturuyor.

Kızılırmak Deltası Doğa Okulu açıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK 4004 projeleri kapsamında yürütülen "Kızılırmak Deltası Bilim Işığında Doğa Okulu"nun açılışı yapıldı.

kentkonut Yuvacık Doğa Evleri nerede Haberi

kentkonut Yuvacık Doğa Evleri nerede


Kent Konut tarafından yaşama geçirilen Yuvacık Doğa Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. Proje 154 konuttan meydana geliyor.


Yuvacık Doğa Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Yuvacık Doğa Evleri nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. Yuvacık Doğa Evleri 'nde; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Yuvacık Doğa Evleri kapsamında yer alan 2+1 daireler 78 metrekare, 3+1 daireler ise 115 metrekare olarak tasarlandı. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Yuvacık Doğa Evleri 'nin fiyatları 64 bin liradan başlıyor, 119 bin liraya kadar yükseliyor.


Yuvacık Doğa Evleri 'nde; sosyal alan, çocuk oyun grubu, pergola, çardak, açık otopark bulunuyor, projenin teslimlerinin 2014 yılı sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Yuvacık Doğa Evleri nerede?

Yuvacık Doğa Evleri nerede sorusuna...