20 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm imzası

Kentsel dönüşüm imzası

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu!

Resmi Gazete’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. İşte kararda yer alan tüm detaylar...

Kentsel dönüşüm kredisine başvuracaklar dikkat! Dönüşüm kredisi nasıl çekilir?

Erdoğan'ın imzasıyla kentsel dönüşüm limitleri değişti. Peki Kentsel dönüşüm kredisi nasıl çekilir? Cevabı haberimizde...

Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi, PDG Mimarlar imzasını taşıyor!

“Yıldırım Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi”, PDG Mimarlar tarafından Bursa Yıldırım Belediyesi yatırımıyla gerçekleştiriliyor...

Best Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Kentsel Dönüşüm İnşaat Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye iel bugün Murat Eruçar ve Hülya Eruçar imzasıyla kuruldu.

İkizler Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necat Deniz ve Mehmet Elmas imzasıyla kuruldu.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Eda Çaçtaş imzasıyla kuruldu.

Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kentsel dönüşüm için tüm maliklerin imzası gerekli mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Adana Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı.Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk konuyu değerlendirdi.

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı. Belediye Başkanı Öztürk, projenin heyecan uyandırdığını söyledi.

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Ceyhan kentsel dönüşüm projesi onaylandı. Ceyhan Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel dönüşüm projesi, Bakanlar Kurulu imzasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da imzalanarak resmi gazetede yayımlandı.

Kentsel dönüşüm imzası Haberi

Kentsel dönüşüm imzası

Binamız kentsel dönüşüme girdi. 14 daireyiz. 13 daire anlaştık bir daire ayak diretiyor, bizlerden farklı taleplerde bulunuyor. Üstelik binamız da yıkıldı. Şimdi belediye ruhsat için tüm maliklerin imzasını alıyor ama bu kişi imza vermiyor. Bunu nasıl zorlarız? 


Şu kentsel dönüşüm işi bir muamma. Ortalık toz duman. Gördüğüm o ki yararından çok zararı oldu. Vatandaşın hayatını kurtarmaktan çok müteahhit kesimine iş yaratma fırsatına dönüştü. Bunun mağduriyetini çeken tek siz değilsiniz. Dairesini kaybeden, kiralarda kalan, evine kavuşmayan pek çok vatandaş var. Kavuşanlar da dairesi küçültülmüş haline razı oldu, çaresizlik, ne yapsın. Hani bir de üçte iki oyla bina yıkılır sözü çıktı ya mağduriyeti bir kat daha arttırdı. Ancak gördüğüm kadarı ile üçte iki sözü sizin için geçerli. Zira bir binanın üçte iki...