20 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm kira

kentsel dönüşüm kira

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında, bu yılın ilk yarısında 80 bin 601 hak sahibine 500 milyon 144 bin TL kira yardımı yapıldı...

Kentsel dönüşüme kira veya düşük faizli konut kredisi desteği!

Kentsel Dönüşüm çalışmalarını hızlandırılarak yeni hedef belirlenirken devlet kentsel dönüşüm kapsamında 950 TL’ye kadar kira yardımı ya da düşük faiz oranlarıyla konut kredisi kullandırıyor...

Kentsel dönüşümde 2017'de 783.9 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 2017 yılında kentsel dönüşüm kapsamında 2017'de 783 milyon 910 bin lira kira yardımı ödendi.

Kentsel dönüşümde alınan kira yardımı beyan edilmeyecek!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Nedim Türkmen, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Türkmen, kentsel dönüşüm kapsamındaki kira yardımıyla ilgili bilinmeyenlere cevap verdi.

Esnaf kentsel dönüşüm istiyor mu?

Güneş Gazetesi köşe yazarı olan İslam Memiş, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerinde esnafın durumunu değerlendirdi. İşte o haber...

Kentsel dönüşüm kiraları ne kadar?

2016 yılında verilecek kira yardımı ücret listesine göre İstanbul, İzmir ve Ankara'da kira yardımı bedeli 795,00 TL oldu. Peki, diğer şehirlerde kentsel dönüşüm kiraları ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira miktarları!

Kentsel dönüşüm dahilinde riskli alanlarda, rezerv yapı alanlarında veyahut riskli binalarda yaşayan vatandaşlarımıza talepleri doğrultusunda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira miktarları ne kadar?

Kentsel dönüşümde kiracı ev sahibi bilmecesi çözüldü!

Türkiye Gazetesi "Kiracıya yardım yapılırsa biz ne yapacağız?" diyerek kentsel dönüşüm konusunda yanlış bilgiye kapılan ve üzülen bayan okuyucunun derdini “Kentsel dönüşümde “kiracı- ev sahibi” bilmecesi” başlığıyla yayınlamıştı..

Riskli alandaki kiracıya da kredide yüzde 4 faiz desteği!

Kentsel dönüşümü düzenleyen Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun çerçevesinde hak sahiplerince kullanılan kredilere sağlanan faiz desteğinin kapsamı genişletildi, süresi bu yıl sonuna kadar uzatıldı.

Kentsel dönüşümde 2015'in kira yardım miktarı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm kapsamında, 2015'te yapacağı kira yardımının miktarı henüz belirlenmedi. Büyük bir deprem riski taşıyan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Evini dönüştürene stok konut seçeneği sunuluyor!

Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm kapsamında ilk etapta İstanbul ve Kocaeli'nde 700 stok konut yapacaklarını belirterek, "Riskli evini yenilemek isteyenler, bulundukları bölgenin dışında stok konutları da tercih edebilecek" dedi...

Kentsel dönüşüm kira ve satış fiyatlarını arttırıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut satış ve kira fiyatlarında artışa neden olduKentsel dönüşümün en çok tartışıldığı bölge Fikirtepe'de ki dönüşüm alanlarında yeni projelerde metrekare fiyatı iki kat artarak 7 bin 500 TL'ye ulaştı.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde kira ve satış fiyatları artıyor!

Kentsel dönüşüm bölgelerinde kira ve satış fiyatı artıyor. Dönüşüm alanlarında yeni projelerde metrekare fiyatı 7500 TL'yi buluyor. Kadıköy, Esenler, Gaziosmanpaşa bölgelerinde evi yıkıldığı için kiraya çıkmak zorunda kalan halk talebi yükseltti ve kiral

Kentsel dönüşüm kapsamında esnafa kira yardımı yapılmıyor!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalarda dükkanları bulunan esnafa kira yardımı yapılmıyor...

Dönüşümde kira alıp riskli binadan taşınmayan faiz ödeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde yapılan kira yardımlarına yeni kriterler getirdi. Kira yardımı aldığı halde riskli binadan taşınmayanlar kiraları faiziyle geri ödeyecek...

Hisseli tapuya kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ödenir?

Kentsel dönüşüm kapsamında sağlanan finansal destekler arasında kira yardımı da yer alıyor. Peki, hisseli tapuya kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ödenir?

Kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm sürecine giren ev sahipleri bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. Bunun için ikamet şartını yerine getiren maliklerin ilgili yerlere müracaat etmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2022!

Kentsel dönüşümde sunulan finansal desteklerden kira yardımı almak isteyenler şartları merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2022 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almayı düşünen vatandaşlar başvuru adımlarını araştırıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli yapısını boşaltan hak sahiplerine verilen destekler arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı yatmadı!

''2021 kentsel dönüşüm kira yardımı yatmadı'' diyen ev sahipleri bu haberimiz sizin için. İşte sorgulama ekranı ve tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul!

Evi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak riskli bina sahiplerine kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021?

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan gayrimenkullerin hak sahipleri Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden yaralanabiliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınıyor? Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi durumlarda veriliyor?

Evini yenilemek isteyen vatandaşlar destek alabilmek için kentsel dönüşüm kira yardımını araştırıyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi şartlarda veriliyor?

Evini yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru işlemlerini araştırıyor. İşte 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu ayrıntıları...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca açıklanıyor. Peki, 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

kentsel dönüşüm kira Haberi

kentsel dönüşüm kira

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, kentsel dönüşüm kapsamında 2019 yılının ilk 6 ayında ülke genelinde 80 bin 601 hak sahibine 500 milyon 144 bin TL kira yardımı yapıldı.

Anadolu Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bakanlığın, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, dönüştürülmesi gereken 6,7 milyon konuttan acil öncelikli olan 1,5 milyonunun dönüşümünü 5 yıl içerisinde sağlamayı hedefliyor. Bakanlık bu çerçevede 100 bini İstanbul'da olmak üzere her yıl 300 bin konutun dönüşümünü tamamlayacak.

Kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşları mağdur etmemek için hak sahiplerine kira ve taşınma gibi yardımlarda bulunan Bakanlık tarafından, yılın ilk yarısında 3 bin 200 hak sahibine riskli alan için 109 milyon 313 bin TL, 77 bin 401 vatandaşa da riskli yapı için 390 milyon 830...