19 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm tokat

kentsel dönüşüm tokat

Tokat'ta Kentsel Dönüşüm çalışmaları başladı. Tokat' ta Kentsel Dönüşüm çalışmaları kapsamında 4 katlı bir binanın yıkımına başlandı. Tokat'ta bulunan Esentepe Mahallesindeki binanın önünde tören düzenlendi...

Tokat kentsel dönüşümle gelişecek!

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Tokat'ın her alanda gelişmiş, parlayan bir kent olması yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "İnşaat sektörünün önünü açtık, Tokat'ta yeni bir kültür oluştu." dedi...

Tokat sanayi sitesinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yeni yerine taşındığını ve tapusunu aldıklarını belirterek "Mevcut sanayi alanını da kentsel dönüşüm alanı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu. 

Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler İlçeler bazında bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesini Turhal’da hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını dile getirdi. 

Tokat Turhal'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Tokat Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceklerini müjdeledi. 227 bin alanda uygulanacak olan proje kapsamında bin 50 konut ve 300 adet ticari alan inşa edilecek.

Tokat'ta 4 bin 500 konutluk kentsel dönüşüm yapılıyor!

Tokat Belediyesi, kentsel dönüşümde atağa geçti. Yazıcıoğlu Kooperatif Evleri bölgesini ve bin 300 eski binanın yıkımını gerçekleştirerek 4 bin 500 konutun yapılacağı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızla ilerliyor.

Tokat'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Tokat'ta gerçekleştirilecek olan ve yatırımların öncülüğünü Tokat Belediyesinin yaptığı dev kentsel dönüşüm projesi için dev bir temel atma töreni gerçekleştirileceği öğrenildi. Tokat ekonomisine bir milyara yakın katkı yapması beklenen dev proje, belediye özel sektör işbirliğiyle gerçekleştirilecek

Tokat'ın Yazıcıoğlu Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Tokat Belediyesi tarafından devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Av. Eroğlu, kentsel dönüşüm çalışması başlattıklarını söyledi

Tokat'ta Kentsel Dönüşüm Master toplantısı yapıldı!

Tokat Niksar Belediyesi Meclis Salonunda Kentsel Dönüşüm Master toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda Kentsel Dönüşüm Master Planı hakkında AKS Planlama şirketi tarafından bilgi aktarımı yapıldı.

Tokat, Kaledibi kentsel dönüşüm projesiyle değişecek!

Tokat Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kaya.'Kaledibi kentsel dönüşümü ile Tokat'ın çehresini değiştiriyoruz' dedi. Kaya, "Kaledibi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kaya, 'Tokat Kalesi altında 535 konut bulunuyor ve bu konutların çoğu risk altında" dedi.

Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlar Kurulu kararı ile Tokat Turhal'da kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Cami Kebir, Meydan, Pazar ve Hamam Mahallelerinde incelemelerde bulunuldu.

Tokat Niksar'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Niksar'ın en büyük sorunu; can güvenliğini tehdit eden sağlıksız binalara, modern kent hayatına uymayan yapılaşmaya "Kentsel Dönüşüm"le çözüm getiriliyor. Niksar'da 414 hektarlık alan için hizmet alımı sözleşmesi imzalandı.

Kentsel dönüşüm Tokat'a katkı sağlayacak!

Kentsel dönüşümün Tokat için çok katkı sağlayacağını belirten Tokat Çevre ve Şehircilik Müdürü Hikmet Kaya kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tokat'ta kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Tokat 'ta kentsel dönüşümün başlamasıyla kale altı bölgesinde 557 konut kentsel dönüşüme girdi. Bu da bölgesel kentsel dönüşüm kapsamında oluşuyor.

Tokat'ta turizme yönelik kentsel dönüşüm konuşuldu!

Toplantıda Mimar Deniz Naliş'in " Tokat Meydan Projesi " ve tarihi sokak restorasyonlarıyla tanınan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin "Tarihe Yönelik Kentsel Dönüşüm" sunumlarıyla gerçekleştirdi.

kentsel dönüşüm tokat Haberi

kentsel dönüşüm tokat

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen proje kapsamında kentte ilk yıkımın gerçekleştirilmesi dolayısıyla, Esentepe Mahallesindeki binanın önünde tören düzenlendi.


Burada konuşan Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Kentsel Dönüşüm çalışmalarını başlatanlara teşekkür etti.


Kentte göreve başladığında Tokat Kalesi ve etrafındaki evlere yönelik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüyle çalışma yürüttüklerini dile getiren Taşkesen, "Sağolsun sayın Bakanımız imdadımıza yetişti. Riskli binalar yıkılıyor. Artık kanun da çıktı. Riskli binalarla ilgili artık hiçbir bahanemiz kalmadı. Binamızın riskli olup olmadığını yaklaşık 2-3 bin lira bedelle öğrenebiliyoruz. Biz tedbirimizi alalım, tevekkelümüzü daha sonra edelim" diye konuştu. 


Konuşmaların ardından, iş makinesi yıkım işlemine...