28 / 03 / 2024

Kepez Belediyesi mimarlık sergisi

Kepez Belediyesi mimarlık sergisi

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.

Kepez Belediyesi'nden 41.5 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından 4 mahallede bulunan 26 gayrimenkul satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkullerin satılması halinde  41 milyon 522 bin TL gelir elde edilecek.

Kepez Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kepez Belediyesi, Demirel (Varsak) ve Sinan (Koyunlar) Mahallelerinde yer alan 5 ticari alan imarlı arsayı ihale ile satıyor...

Erzurumlu Mimarlık öğrencilerine yaz atölyesi projesi!

Kadıköy Belediyesi ve TMMOB Mimarlar Odası Anadolu 1. Büyükkent Bölge Temsilciliği tarafından  Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerine yönelik yaz atölyesi programı başladı.

Kepez Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık Akaryakıt ve LPG İstasyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, Varsak Demirel Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Akaryakıt ve LPG İstasyonunu 10 yıllığına kiraya veriyor. İhale 26 Nisan'da yapılacak..

Manço Mimarlık'ın Süleymanpaşa projesine Wa Ödülü!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet Binası Projesi Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülüne layık görüldü. 

Kepez mimarlık ödülü veren tek belediye!

Başkan Hakan Tütüncü, bu yıl 3.sünü gerçekleştirdikleri Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin, bir belediyenin ulusal düzeyde mimarlık yarışması düzenlemesi adına bir ilk olduğunu söyledi.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

Karasu Belediyesi’nden mimarlık öğrencilerine destek!

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri çeşitli projeler çizmek ve kendilerini geliştirmek adına, büyümeye en açık olan ilçelerden Karasu’yu kendilerine seçtiler.

Kepez Belediyesi mimarlık sergisi Haberi

Kepez Belediyesi mimarlık sergisi

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor. Antalya Kepez Belediyesi ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından Turgut Cansever anısına proje dalı ve yapı dalı olmak üzere her yıl dönüşümlü olarak gerçekleştirilen ödüller, Prof. Dr. C. Abdi GÜZER, Nevzat SAYIN, Erkut ŞAHİNBAŞ, Prof. Dr. Ali CENGİZKAN, Yeşim HATIRLI, Elvan ALTAN ve Aslı ÖZBAY’dan oluşan seçici kurulu ile ülkemizdeki mimarlık ve yapı sektöründeki faaliyetlerin ve nitelikli yapıların tanıtılması, özendirilmesi, ödüllendirilmesi, mimarlığın ve uyumlu kentleşmeye katkısının kamuoyunun gündeminde bulundurulması, mimarlık ürünlerinin belgelendirilmesi, kullanıcıların ve yüklenicilerin bilinçlendirilmesi, güzel sanatların teşvik edilmesi amacıyla düzenleniyor.


Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri, 2015 Proje Dalı ve 2016 Yapı Dalı Sergisi 12 Mayıs – 24 Mayıs 2016 tarihleri...