29 / 03 / 2024

Kepez imar planı

Kepez imar planı

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Kepez'in 5 mahallesine imar müjdesi!

Antalya'nın Kepez Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında Esentepe, Kazım Karabekir, Çankaya, Barış ve Yavuz Selim Mahallesi'nde parselasyon planı yapılmasına karar verildi.

Kepez'de mülkiyet sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bugüne kadar 40 binden fazla tapu tahsisi yaptık. Yeni dönemde şehrin yenilenmesiyle ilgili ülke çapında ses getirecek vizyon projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Kepez Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2018'in son olağan toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar başta olmak üzere 18 gündem maddesi görüşüldü.

Kepez’in 76 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez’in Ünsal ve Duraliler mahallelerinde 76 yıldır yaşanan mülkiyet sorunu çözülüyor. Mülkiyetlerle ilgili yargı kararı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu kapsamda bir komisyon kurulması yönünde adım atılacağını açıkladı.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Kepez Göçerler Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi sakinlerine imar planı revizyonunun meclis sürecinin tamamlandığını ve parselasyonunu da mahallelinin istediği şekilde yapacağını dile getirdi. 

Kepez'in batısına çevreci plan!

KEPEZ Belediyesi, Şafak ve Ünsal mahalleleri arasındaki 142'si plansız 150 hektarlık bölge için 21 hektarı yeşil alan olacak şekilde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hazırladı.

Kepez yeniden inşa ediliyor!

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, Kepez’de Fatih, Göçerler ve Çamlıbel mahallelerinde hazırlanacağı açıklanan imar revizyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Akbıyık, “Son yıllardaki bu çalışmalar sayesinde Kepez adeta yeniden inşa ediliyor” dedi.

Kepez'in batısındaki mahallelere imar müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet değerlendirme toplantısında ilçenin batısındaki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Tütüncü, Kepez'in batısındaki mahallelere imar planı, doğalgaz, semt pazarı ve kent parkı müjdesi verdi.

Kepez ve Santral’in 1/1000’lik imar planları onaylandı!

Antalya’nın rüya projesi ‘Kepez ve Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1/1000’lik imar planları Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildi. Planlama çalışmalarında son viraj da geçilmiş oldu.

Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları netleşti!

Büyükşehir Meclisi'nde Başkan Türel'i çok şaşırtan bir olay yaşandı. İsminin bir caddeye verildiğini öğrenen Türel bunu kabul edemeyeceğini söyledi. Mecliste ayrıca Festival ile Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları netleşti.

Kepez 2016'da sağlık şehri olacak!

Kepez Belediye Meclisi’nde sağlık yatırımlarının sürdüğünün altını çizen Başkan Tütüncü, 2016 yılında Kepez’e dev yatırımlar geleceğini müjdeledi.

Hakan Tütüncü: Avni Tolunay imar planını sıfırdan yapıyoruz!

Bakir gibi görünse de görsel kimlik olarak sizin karşınıza çıkan zor noktalar oldu mu? Şehirleşme noktasında, yanlış, hatalar yapılmış denen yer…

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Kepez Avni Tolunay'a Avrupai imar planı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Avni Tolunay'a Avrupai bir imar planı hazırladıklarını söyleyerek, "Kepezli çocuklar okullarına giderken parkların içinden geçecek, yaşlılar ise karşıdan karşıya geçmek zorunda kalmayacak" açıklamasında bulundu.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Kepez Göçerler Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi sakinlerine imar planı revizyonunun meclis sürecinin tamamlandığını ve parselasyonunu da mahallelinin istediği şekilde yapacağını dile getirdi. 

Kepez Yeni Emek Mahallesi’nin imar planı süreci tamamladı!

Kepez Belediyesi’nin, Yeni Emek Mahallesi’nin doğu yakası için hazırladığı kentsel yenileme projesinin imar planı süreci tamamlandı. Yeni Emek Mahallesi’nin bir kısmında site tarzı yapılaşmayı getiren imar revizyonu oy çokluğu ile kabul edildi.

Kepez'deki Dokuma alanına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı!

Antalya Kepez Belediyesi Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı doğrultusunda Dokuma alanındaki tescilli yapılar ve koruma alan sınırlarının imar planlarına işlenmesine ilişkin imar planı değişikliğini hazırladı.

Kepez Avni Tolunay ve Duraliler için modern imar planı hazırlanıyor!

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Kepez Gülveren Mahallesi imar planı meclisten geçti!

Kepez Belediyesi'nin, Gülveren Mahallesi'nde gecekonduların olduğu alanda yapacağı kentsel yenileme projesini kapsayan uygulama imar planı revizyonu oy birliği ile meclisten geçti.

Antalya Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi imar planı askıda!

Antalya Kepez Kızıllı Köyü Antalya Kenti Düzenli Depolama Tesisleri amaçlı mevzii imar planının kullanımları içinde Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm ve Bertaraf tesisleri imar planı değişikliği askıda...

Kepez imar revizyonları onaylandı!

KEPEZ'de 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı. Varsak Karşıyaka Mahallesi kent merkezi alanı ve yakın çevresi 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu görüşülerek karara bağladı.

Kepez'de 3 mahallenin imar planı revizyonları onaylandı!

Kepez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

Kepez imar planı Haberi

Kepez imar planı

Antalya Esnaflar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yetkileri, bölgede planlama sürecinin bitmesi ve yapılaşmanın başlamasıyla güvenlik ihtiyacının yükseldiğini açıkladı. Gün geçtikçe büyüyen sanayi sitesinin güvenliğini sağlamayla ilgili imar planı kararı bulunmadığından bahsetti. Bu kapsamda kooperatif ve Antalya Jandarma Komutanlığı, Gaziler Küçük Sanayi Sitesi'ndeki cami alanının, karakol alanı olarak düzenlenmesini talep etti. Kepez Belediyesi de, Gaziler Küçük Sanayi Sitesi'nin yakın çevresinde bölgeye hizmet eden yapılaşmış bir caminin olduğunu göz önünde bulundurarak, bu talebe olumlu cevap verdi. Kepez İlçe Müftülüğü'nden de, söz konusu plan revizyonuyla ilgili 'uygundur' görüşü alındı.

İMAR REVİZYONUNA MECLİSTEN ONAY

Gaziler Küçük Sanayi Sitesi'ndeki, mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait ibadet planlı alanını, kamu hizmet alanı olarak düzenleyen 1/5000 ölçekli nazır imar plan revizyonu geçtiğimiz aylarda Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilmişti. 

Kepez Belediye...