16 / 04 / 2024

kepez kentsel dönüşüm projesi

kepez kentsel dönüşüm projesi

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Kepez kentsel dönüşüm projesi ihalesi 29 Mayıs'ta!

Kepez Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işi ihale ediliyor..

Antalya Kepez dönüşümüne halktan tam destek!

Antalya Kepez’de çalışmaları devam eden kentsel dönüşüm projesine halktan yüzde 99 oranında destek var.

Kepez Gülveren'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde 135 gecekondunun 30 yıla yakın süren tapu sorununu çözecek olan kentsel dönüşüm projesi yapım ihalesine çıkıyor.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne modern konutlar geldi!

Kepez Belediyesinin yeni imar haklarıyla önlerini açmasıyla Ünsal Mahallesi sakinleri kentsel dönüşümü gerçekleştirdi.

Kepezliler kentsel dönüşümden memnun!

Başkan Hakan Tütüncü, Kepezaltı muhtarlığında mahalle sakinleri ile Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ni konuştu. Mahalle sakinleri, projeden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kepez Belediyesi kentsel dönüşümde ücretsiz daire sahibi yapacak!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi'ndeki gecekondu probleminin olduğu bölgede yapacağı kentsel dönüşüm projesiyle, hem hak sahiplerini ücretsiz daire sahibi yapacak hem de ilçede yapılaşmayla ilgili zihniyet değişimini başlatacak.

Kepez ve Santral’in 1/1000’lik imar planları onaylandı!

Antalya’nın rüya projesi ‘Kepez ve Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1/1000’lik imar planları Büyükşehir Meclisi’nde kabul edildi. Planlama çalışmalarında son viraj da geçilmiş oldu.

Abdullah Duman'dan Kepez-Santral projesine destek!

Antalya’da yapılacak olan ‘Kepez Santral Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında çalışmalar devam ediyor. Projeye, Yörüklerden de destek geldi. Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Kepezlilere piyango vurduğunu söyledi.

Kepez Belediyesi Santral mahallelerine yapılacak kentsel dönüşümü anlattı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ile Santral Mahallelerinde yapacağı kentsel dönüşüm projesini vatandaşın ayağına giderek anlatan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.

Kepez'de kentsel yenileme projesine başlanıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde 132 hektar alanı kapsayan İki mahalle Bakanlar Kurulu Kararıyla 'riskli alan' ilan edildi. Kepezaltı ve Santral mahallelerinde bu kapsamda, Büyükşehlr'in uygulayacağı kentsel yenilenme projesi de tamamlandı.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı krizi! 

Antalya'nın Kepez ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri kendilerine 5 aydır kira yardımı yapılmadığını dile getirdi. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde Silverline kalitesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya Kepez’de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yükselten Sur Yapı, Silverline Ankastre kalitesini seçti...  

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Murat Kurum’dan Kepez-Santral dönüşüm projesine tam not!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’ne tam not verdi.

Antalya Kepez Santral dönüşüm projesinde sona geliniyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip Kepez Santral’in hak sahipleri konutlarının bulunduğu ilk etabında sona geliniyor.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 8 Kasım'da!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 8 Kasım'da ihale edilecek..

kepez kentsel dönüşüm projesi Haberi

kepez kentsel dönüşüm projesi

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesi henüz tamamlanamadı. Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımları da ödenmiyor. 

Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre; CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı mağduriyetinin soa ermesi için Antalya Büyükşehir Belediyesince Bakanlığa gönderilen 6 Mayıs 2020 tarihli yazının da henüz yanıtlanmadığını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bir açıklamada bulunmadığını dile getirdi. 

Halen 2.658 hak sahibinin 7 aylık kira alacağının ödenmediğini öğrendiklerine dikakt çeken Arı, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 24.04.2020 tarih ve 31108 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe sokulan 6306 Sayılı Kanunun Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 2'nci maddesi kapsamında riskli ve rezerv yapı alanlarında kira yardımı süresi 36 aydan 48 aya çıkarıldı. Sürenin uzatım nedeni inşaatı zamanında tamamlayamayan Sur İnşaat firmasından kaynaklı hak...