29 / 03 / 2024

Keten Proje gayrimenkul kampanyasına destek

Keten Proje gayrimenkul kampanyasına destek

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin, Türkiye genelinde başlattığı kampanya seferberliğine Keten Proje'den de destek geldi. Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Şen tarafından kuruldu.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'den 2023'ün ilk yarısında 34 milyon 210 bin TL'lik zarar!

Türker Proje Gayrimenkul 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda 34 milyon 210 bin 963 TL zarar ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Körüm ve Osman Erhan Galata ortaklığında kuruldu.

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamers Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Jımmy Samı Malahefjı tarafından kuruldu.

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apr Proje Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabulut tarafından kuruldu.

Özku Proje Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özku Proje Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsnü Öztürk ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Est Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Seyit Serhat Karacığan tarafından kuruldu.

Keten Proje gayrimenkul kampanyasına destek Haberi

Keten Proje gayrimenkul kampanyasına destek

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin, Türkiye genelinde başlattığı kampanya seferberliğine Keten Proje'den de destek geldi. Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı. 


Farklı mimarisi, sosyal donatıları, doğa harikası konumu ve "akıllı" donanıma sahip daireleri ile kentte lüks algısına farklı bir boyut getiren Osmaniye Sarayları, konut sahibi olmayı düşünenlerin ilk durağı haline geldi. Lüks konutta standartları yükselten projenin satış ofisi ve örnek daireleri, her gün onlarca aile tarafından ziyaret ediliyor. Konut kredisi faizlerinde gerçekleşen indirimin de etkisiyle ziyaretçi sayısında artış gözlenirken, örnek daireler, Osmaniye'de ilk olan özellikleriyle ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanıyor.


Dev kampanyaya destek

Keten Proje, Emlak Konut GYO ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım...