25 / 04 / 2024

Keten Proje konut kampanyası

Keten Proje konut kampanyası

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin, Türkiye genelinde başlattığı kampanya seferberliğine Keten Proje'den de destek geldi. Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

TOKİ'den iki şehre 4 yeni proje geliyor! 1.561 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, iki şehirde tam 4 yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin iki şehirdeki projelerinde 1.561 adet konut yer alacak. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili detaylar..

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Ankara'ya 490 konut ve 98 ofislik yeni proje geliyor!

BCM İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 490 konut ve 98 ofisin yer aldığı proje 1 milyar 903 milyon 200 bin TL'ye mal olacak.

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

TOKİ'den bu ile 475 konutluk 3 yeni proje geliyor! Ucuz konut bekleyenler bu tarihleri sakın kaçırmayın!

2025 yılına kadar toplamda 500 bin konut hayata geçirmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de de 475 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

TOKİ'den Eskişehirlilere yeni konut müjdesi! Beklenen proje bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir projesiyle İnönü ilçesine yeni konutlar inşa edilecek. Söz konusu proje 12 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Keten Proje konut kampanyası Haberi

Keten Proje konut kampanyası

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinin, Türkiye genelinde başlattığı kampanya seferberliğine Keten Proje'den de destek geldi. Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı. 


Farklı mimarisi, sosyal donatıları, doğa harikası konumu ve "akıllı" donanıma sahip daireleri ile kentte lüks algısına farklı bir boyut getiren Osmaniye Sarayları, konut sahibi olmayı düşünenlerin ilk durağı haline geldi. Lüks konutta standartları yükselten projenin satış ofisi ve örnek daireleri, her gün onlarca aile tarafından ziyaret ediliyor. Konut kredisi faizlerinde gerçekleşen indirimin de etkisiyle ziyaretçi sayısında artış gözlenirken, örnek daireler, Osmaniye'de ilk olan özellikleriyle ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanıyor.


Dev kampanyaya destek

Keten Proje, Emlak Konut GYO ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım...