28 / 03 / 2024

KİPTAŞ 1 ve Kiptaş 2 imar planı uygulaması

KİPTAŞ 1 ve Kiptaş 2 imar planı uygulaması

KİPTAŞ 1 ve Kiptaş 2 arasındaki bölgede olan Tem Otoyolu Silivri girişi solunda kalan 55 ve 61 adanın İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediye Encümenince kabul edilerek askıya çıkarıldı

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. ve 2. Kısımların toplam değeri 3 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap projesinin 1. ve 2. Kısımların değerini açıkladı. İşte o rakamlar... 

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çakar, Mehmet Selami Tunç ve Sinan Akkuş ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

Osfa Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Osfa Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Türk tarafından kuruldu.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Konuttaki arz sıkıntısı dönüşüme sebep oldu! 3+1 ve 4+1'lerin yerini artık 1+1 evler alacak

Konut krizi özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde evlerin boyutlarının küçülmesine yol açtı. Artık 3+1 ve 4+1'lerin yerine 1+1 evler geçiyor...

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Skyvista Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Yücel tarafından kuruldu.

KİPTAŞ 1 ve Kiptaş 2 imar planı uygulaması Haberi

KİPTAŞ 1 ve Kiptaş 2 imar planı uygulaması

 KİPTAŞ 1 ve Kiptaş 2 arasındaki bölgede olan Tem Otoyolu Silivri girişi solunda kalan 55 ve 61 adanın İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediye Encümenince kabul edilerek askıya çıkarıldı Tem Otoyolu Silivri girişi solunda kalan 55 ve 61 adaları kapsayan 850 dönüm arazide 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. Maddesine göre yapılan imar uygulaması Silivri Belediyesi'nin 22.01.2015 tarih ve 114 sayılı Encümen Kararı ile kabul edilerek, onay için İBB Encümenine gönderilmişti. Yapılan görüşmelerin ardından İBB Encümeni, 18.02.2015 tarih ve 781- 705 savılı kararıyla imar uygulamasını onaylayarak, tekrar Silivri Belediyesi'ne gönderdi. 

13 MART - 10 NİSAN ASKI SÜRECİ Bölgede arsası uygulamaya giren arazi sahipleri, 13.03.201513.04.2015 tarihleri arasında Silivri Belediyesi Planlama Biı imi'nden ayrıntılı bilgi alabilecek. Askı süresi sonunda Kadastro Müdürlüğü ve Tapu Sicil...