19 / 04 / 2024

kiptaş 2 imar planı

kiptaş 2 imar planı

KİPTAŞ 1 ve Kiptaş 2 arasındaki bölgede olan Tem Otoyolu Silivri girişi solunda kalan 55 ve 61 adanın İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediye Encümenince kabul edilerek askıya çıkarıldı

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

İmar barışı ile 7.2 milyon kaçak yapı ruhsatlandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen imar barışı kapsamında  7.2 milyon kaçak bağımsız yapıya ruhsat verildiği ortaya çıktı. İmar affı için yapılan 3 milyon başvurudan ise 25 milyar TL gelir elde edildi. 

Üsküdar Bulgurlu'da 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı değiştirildi!

İBB Meclisi'nin mart ayı oturumlarında Üsküdar Bulgurlu'da “Karayolları yol kenarı koruma kuşağında” kalan yaklaşık 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı “konut”, “park” ve “yol” alanı yapıldı.

Maltepe Başıbüyük 15676 ada 2 parsel imar planı tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Başıbüyük Mahallesi, 15676 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Musul 2 yıldır yeniden imarı bekliyor!

Musul kentinin terör örgütü DEAŞ'ın elinden kurtarılmasının üzerinden 2 yıl geçti ancak kentin özellikle batı yakasındaki temel hizmet yoksunluğu ve yeniden imarın gerçekleştirilmemesi adeta savaş dün sona ermiş hissi uyandırıyor...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 2. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (2. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının 2. baskısı yayınlandı!

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının güncellenmiş 2. baskısı çıktı. Kitapta, imar barışına ilişkin açıklamalı, gerekçeli ve soru-cevaplı bilgiler yer alıyor...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 2.Etap imar planı değişikliği askıda!

Şile Doğu Sahili Bölgesi 2.Etap Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

İmar barışında 2 milyar 800 milyon TL para toplandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada başvuru sayısı 5 milyon 160 bine ulaşan "imar barışı"nda 2 milyar 800 milyon lira civarında para toplandığını söyledi.

İmar barışı başvuruları 2 milyona ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, twitter hesabı üzerinden imar barışı'na yapılan başvuru sayısının 2 milyona ulaştığını açıkladı. Özhaseki, "Vatandaşımız devletiyle helalleşiyor'' sözlerini paylaştı.

İmar barışına 2 milyon kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varan, Bilecik'te katıldığı bir programda imar barışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmar barışının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Varan, "8 Haziran'dan bu yana 2 milyona aşkın başvuru var'' dedi.

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesi geliyor!

Pehlivanoğlu İnşaat, Silivri'de 267 konutluk projeye başlıyor. 40 milyon 80 bin TL'ye mal olacak proje, Silivri Kiptaş 2.Etap Konutları'na komşu konumda yükseliyor..

kiptaş 2 imar planı Haberi

kiptaş 2 imar planı

 KİPTAŞ 1 ve Kiptaş 2 arasındaki bölgede olan Tem Otoyolu Silivri girişi solunda kalan 55 ve 61 adanın İmar Uygulaması, İstanbul Büyükşehir Belediye Encümenince kabul edilerek askıya çıkarıldı Tem Otoyolu Silivri girişi solunda kalan 55 ve 61 adaları kapsayan 850 dönüm arazide 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18. Maddesine göre yapılan imar uygulaması Silivri Belediyesi'nin 22.01.2015 tarih ve 114 sayılı Encümen Kararı ile kabul edilerek, onay için İBB Encümenine gönderilmişti. Yapılan görüşmelerin ardından İBB Encümeni, 18.02.2015 tarih ve 781- 705 savılı kararıyla imar uygulamasını onaylayarak, tekrar Silivri Belediyesi'ne gönderdi. 

13 MART - 10 NİSAN ASKI SÜRECİ Bölgede arsası uygulamaya giren arazi sahipleri, 13.03.201513.04.2015 tarihleri arasında Silivri Belediyesi Planlama Biı imi'nden ayrıntılı bilgi alabilecek. Askı süresi sonunda Kadastro Müdürlüğü ve Tapu Sicil...