25 / 04 / 2024

kiptaş 2016 projeleri neler

kiptaş 2016 projeleri neler

İstanbul’da ucuz konutun adresi KİPTAŞ yeni projeler için geri sayımda. İstanbul genelinde imara uygun Hazine'ye ve şahıslara ait arsalar üzerinde projeler geliştiren KİPTAŞ, 2016'yı dar gelirli ve memurlar için konut edinme yılı ilan etti.

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Ekrem İmamoğlu'ndan KİPTAŞ'ın 130 milyon TL'ye aldığı arsaya ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soruşturma açılan dosyalardan birinin Başakşehir dosyası olduğunu belirtti. İmamoğlu, "7 Ocak 2016 günü Başakşehir’de 78 bin metrekarelik bir arsa alıyor bir özel şirket. 49 milyon liraya. 11 Ocak’ta arsayı 130 milyon liraya Kiptaş’a satıyor" dedi.

Fikirtepe'de projeleri Kiptaş ve İller Bankası tamamlayacak!

Fikirtepe’de yaşanan sıkıntılar hakkında en net çözüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığı ile getirişiyor. Bakanlık mevcut sıkıntılı projeleri Kiptaş ve İller Bankası aracılığıyla tamamlanacağını açıkladı. 

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Kiptaş Fikirtepe'de sahaya iniyor!

Fikirtepe’de zora düşen Vartaş ve Anka’nın projeleri için ‘çözüm’ imzaları atıldı. Finansman desteğini İller Bankası verecek, inşaatları Kiptaş yapacak. Kiptaş, 5 Şubat’a kadar sahaya inecek

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

kiptaş 2016 projeleri neler Haberi

kiptaş 2016 projeleri neler

Bugüne kadar 72 bin konut üreten İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 22.yılına yeni projelerle giriyor. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, ilk kez konut sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği projelerle ilgili müjdeli haberleri anlattı.


İstanbul genelinde imara uygun Hazine’ye ve şahıslara ait arsalar üzerinde projeler geliştiren KİPTAŞ, 2016’yı dar gelirli ve memurlar için konut edinme yılı ilan etti. Bugüne kadar 72 bin konut ürettiklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, farklı semtlerde konut ihtiyacını karşılamak için uygun deme koşullarıyla projeler geliştireceklerini anlattı.


Yıldırım’ın ilk kez verdiği müjdeli haberler şöyle:


1) Hadımköy’de iki bin konutluk sosyal konut projesi üretilecek.


2) Silivri’de iki bin konuta yakın sosyal konut projesi üretilecek.


3) Büyükçekmece’de iki bin 500 civarında sosyal konut projesi üretilecek.


4) Bahçeşehir’de 1.800 konut üretilecek.


5) Pendik’te konut...