25 / 04 / 2024

kiptaş esenler projesi

kiptaş esenler projesi

İstanbul’da ucuz konutun adresi KİPTAŞ yeni projeler için geri sayımda. İstanbul genelinde imara uygun Hazine'ye ve şahıslara ait arsalar üzerinde projeler geliştiren KİPTAŞ, 2016'yı dar gelirli ve memurlar için konut edinme yılı ilan etti.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesi resmen başlıyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünitenin yer alacağı proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi için düğmeye bastı. 3 milyar 358 bin 494 bin 83 TL'ye mal olacak projede 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünite yer alacak.

TOKİ ile İstanbul Esenler’e tam 472 konut ve 28 dükkan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ 100 bin konut İstanbul projesi resmen başlıyor! O ilçeye tam 440 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Esenler projesi resmen başlıyor. Söz konusu projeyle Esenler'e 440 konut inşa edilecek.

TOKİ İstanbul Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 255 konut inşa edecek. İşte TOKİ'nin İstanbul Esenler'deki yeni projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinin sonuçları belli oldu!

KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa edecek. Proje kriterlerinin belirlenmesi için başlatılan anket 17 Mayıs'ta sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin çok yakında açıklanacağını belirtti.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinde son gün!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek proje için yapılan anket bugün sona eriyor. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje Anadolu Yakası'nda hayata geçecek.

kiptaş esenler projesi Haberi

kiptaş esenler projesi

Bugüne kadar 72 bin konut üreten İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 22.yılına yeni projelerle giriyor. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, ilk kez konut sahibi olmak isteyenlerin dört gözle beklediği projelerle ilgili müjdeli haberleri anlattı.


İstanbul genelinde imara uygun Hazine’ye ve şahıslara ait arsalar üzerinde projeler geliştiren KİPTAŞ, 2016’yı dar gelirli ve memurlar için konut edinme yılı ilan etti. Bugüne kadar 72 bin konut ürettiklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, farklı semtlerde konut ihtiyacını karşılamak için uygun deme koşullarıyla projeler geliştireceklerini anlattı.


Yıldırım’ın ilk kez verdiği müjdeli haberler şöyle:


1) Hadımköy’de iki bin konutluk sosyal konut projesi üretilecek.


2) Silivri’de iki bin konuta yakın sosyal konut projesi üretilecek.


3) Büyükçekmece’de iki bin 500 civarında sosyal konut projesi üretilecek.


4) Bahçeşehir’de 1.800 konut üretilecek.


5) Pendik’te konut...