19 / 03 / 2024

KİPTAŞ Hadımköy başvuru formu

KİPTAŞ Hadımköy başvuru formu

Kiptaş imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Hadımköy'de inşa edilen ve 47 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen 1.472 konutluk proje olan KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap başvuru formu yayınlandı...

Hadımköy Loft'ta 2+1'ler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim! 

Hadımköy Loft projesinde 2 oda 1 salon daireler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. İşte Hadımköy Loft ile ilgili detaylar...

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Lider Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 4 milyon 505 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hadımköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi'ne bağlı Hadımköy Mahallesi'ndeki 394 parselin bir kısmı ve tescil harici alana ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

İBB Hadımköy'de ekmek fabrikası kuracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan Halk Ekmek aracılığıyla Hadımköy'de modern bir ekmek fabrikası yapılacağını söyledi..

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Hadımköy-Çatalca'ya hafif metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hadımköy-Çatalca arasındaki demir yolunun hafif metro haline getirileceğinin müjdesini verdi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru günleri!

Toplam 287 adet konutun satışta olduğu projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru günleri...

KİPTAŞ Hadımköy başvuru formu Haberi

KİPTAŞ Hadımköy başvuru formu

KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap başvuru formu yayınlandı. KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap başvuru formu nu haberimizde bulabilirsiniz. Kiptaş imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Hadımköy'de inşa edilen ve 47 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap projesinde daireler 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap satılık daire fiyatalrı 96 bin liradan başlıyor. KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap teslimleri 2 yıl sonra gerçekleştirilecek. 


Projede çeşitli ödeme seçenekleri yer alıyor. KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap projesinde;


9 bin 600 TL peşinatla aylık taksit 3 bin 600 TL

19 bin 200 TL peşinatla aylık taksit 3 bin 200 TL,

28 bin 800 TL peşinatla aylık taksit 2 bin 800 TL,

38 bin 400 TL peşinatla aylık taksit 2 bin 400 TL,

48 bin TL peşinatla aylık taksit...