19 / 03 / 2024

kiptaş hadımköy iletişim

kiptaş hadımköy iletişim

Kiptaş ön müracaat süresinde başvuru sayısını belirledi. Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesi 18 günlük ön müracaat süresinde 77 bin başvuru aldı. Hak sahiplerinin belirleneceği kura çekilişi, bugün yapılacak.

KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap başvuru formu!

Kiptaş imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Hadımköy'de inşa edilen ve 47 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen 1.472 konutluk proje olan KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap başvuru formu yayınlandı...

Kiptaş'tan dar gelirliye müjde!

KİPTAŞ'ın 1472 adetlik sosyal konut projesinin tanıtımı yapıldı. Dar gelirliye muide! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Ağırlıklı hedefimiz dar gelirli. KİPTAŞ bundan sonra dar gelirliye konut üretecek" dedi.

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

Hadımköy Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Hadımköy Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi neden Islah OSB olamadı?

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi için bir iddia ortaya atıldı. Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi'nin, “Islah OSB” olması adına yapılan başvurunun Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı tarafından engellediği iddiası öne sürüldü.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim için 0212 488 56 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre mesafede olan proje Benna Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy iletişim için 444 38 25 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje 60 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir iletişim!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir iletişim için 444 0 795 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 40 blok halinde inşa ediliyor.

Arnavutköy, Hadımköy ve Kayabaşı'nın değeri arttı!

İstanbul’un gelişim aksı Arnavutköy, Hadımköy ve Kayabaşı tarafında kayıyor. Arnavutköy, Kayabaşı ve Hadımköy'ün değeri yükseliyor.

5.Levent Evleri Alibeyköy iletişim!

5.Levent Evleri Alibeyköy iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. Kiptaş Finanskent 2 arazisinde inşa edilecek olan proje İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy bölgesinde inşa ediliyor.

Kiptaş Hadımköy 3. etapta cami, okul ve lojman inşaatı ihaleye çıkıyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap cami, okul ve lojman inşaat işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. Okul, cami ve lojman inşaatı 420 günde tamamlanacak.

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

Kiptaş Hadımköy'de inşaat başlıyor!

PLANLANAN konut sayısının neredeyse 50 katı talep alan Kiptaş Hadımköy Konutlarfnın inşaat sürecinde önemli bir adım daha atıldı. 1.544 konutluk projeyi inşa edecek şirket belirlendi.

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı için şantiye kuruluyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ihalesini alan firmaya geçtiğimiz hafta yer teslimi yapıldı. 1544 konutluk Kiptaş Hadımköy 3. etap için çalışmalar başladı. Peki ihaleyi hangi firma aldı?

kiptaş hadımköy iletişim Haberi

kiptaş hadımköy iletişim

KİPTAŞ'IN 1.544 konutluk "Hadımköy Konutları 3. Etap" projesine 18 günlük ön müracaat süresinde toplam 77 bin 245 başvuru geldi. Hak sahiplerinin belirleneceği kura çekilişi, bugün...