28 / 03 / 2024

kiptaş hadımköy konutları daveti

kiptaş hadımköy konutları daveti

Kiptaş Büyükşehir’ in öncülüğünde gerçekleştirdiği konut hamlelerine tüm İstanbul'da devam ediyor. KİPTAŞ - Hadımköy Konutları 3. Etap basın toplantısı 18 Mart 2014 yani yarın düzenleniyor...

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek!

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek. Soyak Yapı'nın yeni projesinde konutlar iki etap halinde teslim edilecek...

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

Yeni İstanbul Konutları Hadımköy fiyat!

Yeni İstanbul Konutları Hadımköy fiyat listesi 300 bin liradan başlıyor. Benna Grup İnşaat imzasını taşıyan Yeni İstanbul Konutları'nda teslimler Ocak 2018'de yapılıyor...

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan proje 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Hadımköy Vefa Konutları için imzalar atıldı!

Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yapımına başlanacak olan modern Hadımköy VEFA Konutları'nın inşaatı için, yapımı üstlenecek olan Toki iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Hadımköy VEFA Konutları'nın işbirliği protokolü imzalandı!

Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yapımına başlanacak olan modern Hadımköy VEFA Konutları'nın inşaatı için, yapımı üstlenecek olan Toki iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Hadımköy VEFA Konutları'nda kaba inşaat tamam!

Toplam 720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları Arnavutköy'de bulunuyor. Satışları başlayan proje toplam 35 bin metrekare alan içerisinde yer alıyor.

Kiptaş Hadımköy 3. etapta cami, okul ve lojman inşaatı ihaleye çıkıyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap cami, okul ve lojman inşaat işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. Okul, cami ve lojman inşaatı 420 günde tamamlanacak.

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

Kiptaş Hadımköy'de inşaat başlıyor!

PLANLANAN konut sayısının neredeyse 50 katı talep alan Kiptaş Hadımköy Konutlarfnın inşaat sürecinde önemli bir adım daha atıldı. 1.544 konutluk projeyi inşa edecek şirket belirlendi.

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı için şantiye kuruluyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ihalesini alan firmaya geçtiğimiz hafta yer teslimi yapıldı. 1544 konutluk Kiptaş Hadımköy 3. etap için çalışmalar başladı. Peki ihaleyi hangi firma aldı?

kiptaş hadımköy konutları daveti Haberi

kiptaş hadımköy konutları daveti

Kiptaş Büyükşehir’in öncülüğünde gerçekleştirdiği  konut hamlelerine tüm İstanbul'da devam ediyor.


Özellikle dar gelirli vatandaşların modern yaşam alanlarına kavuşması için Büyükşehir Belediyesi desteğiyle yeni projelere imza atıyor.

Bu doğrultuda “İstanbul’a 10.000 Sosyal Konut Daha!” hedefiyle,  ilk etapta 1472 konutun yeraldığı  “Hadımköy Konutları 3. Etap” projesi satışa sunuluyor.

Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunan Proje, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Kadir Topbaş’ın katılımıyla  gerçekleştirilecek basın toplantısının ardından satışa sunulacak. Toplantı yarın İstanbul Büyükşehir Belediye kokteyl salonunda saat 12.30'da...