19 / 03 / 2024

Kiptaş hadımköy projesi

Kiptaş hadımköy projesi

Kiptaş imzası ile yükselen ve içinde 1.472 konutu barındıran Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde sadece 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Kiptaş Hadımköy 3. Etap ödeme planı...

KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap başvuru formu!

Kiptaş imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Hadımköy'de inşa edilen ve 47 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen 1.472 konutluk proje olan KİPTAŞ Hadımköy 3. Etap başvuru formu yayınlandı...

Kiptaş'tan dar gelirliye müjde!

KİPTAŞ'ın 1472 adetlik sosyal konut projesinin tanıtımı yapıldı. Dar gelirliye muide! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Ağırlıklı hedefimiz dar gelirli. KİPTAŞ bundan sonra dar gelirliye konut üretecek" dedi.

KİPTAŞ 10 bin konutluk projesine Hadımköy'den başlıyor!

Kadir Topbaş'ın açıkladığı 10 bin sosyal konut projesinin Hadımköy'de başlıyor. İlk etapta satışa çıkacak olan 1.100 konut için KİPTAŞ Hadımköy bölgesinde arsa arayışına başladı...

Kiptaş dar gelir grubu için Hadımköy 'de 2 bin konut inşa edecek!

İstanbul Büyüşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Kiptaş, dar gelir grubu için 2 bin konut inşa edecek. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, arsa arayışına başladıkları proje kapsamında konutları metrekaresi 1200-1300 liradan satacaklarını ifade etti.

Hadımköy Loft'ta yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! 

Karlıdağ İnşaat imzasıyla İstanbul Hadımköy'de inşa edilen Hadımköy Loft projesinde yüzde 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İlk 3 sene ödeme kolaylığı da sağlanan projede inşaat tamamlandı. İşte Hadımköy Loft projesi ile ilgili merak edilenler...

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

KİPTAŞ Hadımköy 3. etap daire belirleme kuraları çekiliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan Hadımköy 3.Etap Konutları 1.544 adet 2+1 dairelerin kura çekilişleri 4 Haziran'da gerçekleşecek.

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri satış fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Benna Grup İnşaat'ın projesi Yeni İstanbul Evleri'nde dört blokta 162 daire yer alıyor...

Hadımköy GIS-Çorlu enerji iletim hattı için acele kamulaştırma!

380 kV Hadımköy GIS-Çorlu 380 Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Soyak Kuzey Bahçeşehir Hadımköy Projesi!

Soyak Kuzey Bahçeşehir Hadımköy Projesi 'nde dairelerin alanları minimum 50 metrekare olarak tasarlandı. Proje 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Zeytinburnu Ambarlar'ı satın alan Akzirve, Hadımköy Projesi'ni de üstlendi!

Zeytinburnu Ambarlar'ın, Hadımköy'e taşınması kesinleşti. 130 dönümlük araziyi bayramdan önce satın alan Akzirve, projesini bu yıl sonuna kadar tamamlayabilmek için Hadımköy'deki taşıma işini de üstlendi.

Hadımköy Karaağaç Yolu Kavşak projesi imar planı askıda!

İBB tarafından Büyükçekmece Hadımköy Kavşağı - Karaağaç Yolu Arası Tem Otoyolu Kuzeyi Yol Kavşak Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Kiptaş Hadımköy 3. etapta cami, okul ve lojman inşaatı ihaleye çıkıyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap cami, okul ve lojman inşaat işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. Okul, cami ve lojman inşaatı 420 günde tamamlanacak.

Kiptaş Hadımköy 3. etap hangi aşamada?

Kiptaş Hadımköy 3. etap için yapılan ihalede kazanan yüklenici Ankaralı Teker İnşaat firması oldu. Peki 24 ay sonra teslim edilecek olan Kiptaş Hadımköy 3. etapta son durum ne?

Soyak Hadımköy'de 5 bin konut inşa edecek!

Soyak, Hadımköy'de 5 bin konutluk projeye hazırlanıyor. Soyak Hadımköy projesinin ilk etabında 500 konutun satışa sunulacak. Peki Soyak Hadımköy projesi nerede yapılacak, ne zaman satışa çıkacak?

Kiptaş Hadımköy'de inşaat başlıyor!

PLANLANAN konut sayısının neredeyse 50 katı talep alan Kiptaş Hadımköy Konutlarfnın inşaat sürecinde önemli bir adım daha atıldı. 1.544 konutluk projeyi inşa edecek şirket belirlendi.

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı için şantiye kuruluyor!

Kiptaş Hadımköy 3. etap inşaatı ihalesini alan firmaya geçtiğimiz hafta yer teslimi yapıldı. 1544 konutluk Kiptaş Hadımköy 3. etap için çalışmalar başladı. Peki ihaleyi hangi firma aldı?

Kiptaş hadımköy projesi Haberi

Kiptaş hadımköy projesi

İstanbul Avrupa Yakası Hadımköy'de inşa edilen ve Kiptaş imzası ile yükselen Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde 47 bin metrekare arsa alanı bulunuyor.


Sadece 2 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Kiptaş Hadımköy 3. Etap projesinde daire fiyatları 96 bin liradan başlıyor. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap ödemeleri!


Kiptaş Hadımköy üçüncü etap ödeme seçenekleri:

- 9 bin 600 TL peşinatla aylık taksit 3 bin 600 TL

- 19 bin 200 TL peşinatla aylık taksit 3 bin 200 TL,

- 28 bin 800 TL peşinatla aylık taksit 2 bin 800 TL,

-38 bin 400 TL peşinatla aylık taksit 2 bin 400 TL,

-48 bin TL peşinatla aylık taksit 2 bin TL ödeniyor.


Kiptaş Hadımköy 3. Etap'ta 1.472 konut yer alıyor. 


Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları!


Hadımköy Kiptaş üçüncü kapsamında 1.000 TL katılım ücreti...