28 / 03 / 2024

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir satılık dükkan

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir satılık dükkan

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Hemen taşınabileceğin örnek bir yaşam Vaditepe Bahçeşehir'de!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri, Kanal İstanbul'un yanıbaşında, TEM Otoyolu’na sadece 1 kilometre mesafede yükseliyor..

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş projesi İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor. İşte Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş konut fiyatları 2017...

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Vaditepe Bahçeşehir'de 583 bin TL'ye 3+1!

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Vaditepe Bahçeşehir projesi, İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor.

KİPTAŞ Referans Bahçeşehir Evleri fiyat listesi!

İstanbul Bahçeşehir'de KİPTAŞ'a ait arazinin üzerinde yükselen Referans Bahçeşehir ev fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir 240 ay vade kampanyası!

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir 240 ay vade kampanyası 31 Mart'a kadar sürecek. Vaditepe Bahçeşehir'de 3+1 fiyatları 556 bin 760 TL'den başlıyor...

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat!

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi 391 bin 174 TL'den başlayarak değişiyor. Vaditepe Bahçeşehir'de daireler oturuma hazır...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

KİPTAŞ'tan Bahçeşehir'e 1.000 konut!

KİPTAŞ Bahçeşehir'de orta gelirlilere özel projeye hazırlanıyor. İnşaatın henüz başlamadığı projede satışlar kamu çalışanlarına ve evi olmayan vatandaşlara özel yapılacak. Projede yaklaşık 1.000 daire yer alacak.

KİPTAŞ Referans Bahçeşehir daire fiyatları!

KİPTAŞ Referans Bahçeşehir daire fiyatları peşin ödemelerde 256 bin liradan başlıyor. Sıfır faizle ödeme seçeneğinin sunulduğu Referans Bahçeşehir Evleri projesinin Aralık 2018 tarihinde tamamlanması planlanıyor...

Vaditepe Bahçeşehir'de B, F ve D bloklar teslim ediliyor!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler 24 Mart itibariyle başladı. 4 bin adet daireden meydana gelen KİPTAŞ Vaditepe'de B, F ve D bloklar da sahiplerine teslim ediliyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir satılık dükkan Haberi

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir satılık dükkan

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde inşa edilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesi daire ve dükkanlardan meydana geliyor. Projede toplam 4 bin konut bulunuyor. 


Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir projesinde daire ve dükkanların yanı sıra fitness, sauna, tenis kortu, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları, vitamin bar, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları teklif alma ve pazarlık usulüyle satışa sunuluyor. 


Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde ihaleye başvuracakların 23 Haziran Perşembe günü saat 17:00′ a kadar şatış şartnamelerini almaları ve Kiptaş Tanıtım Satış ve Pazarlama Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerekiyor. 


Adres: Seyitnizam Mah. Gümüşsuyu- Davutpaşa Cad. No

17/1 Zeytinburnu- İstanbul


Tel: 212 414 98 98

Web: www.kiptas.istanbul

Pınar...