28 / 03 / 2024

KİPTAŞ vaditepe birinci etap

KİPTAŞ vaditepe birinci etap

Bahçeşehir'de KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler başlıyor. Vaditepe Bahçeşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 daireler yer alıyor.

KİPTAŞ'tan ev almak isteyenler dikkat! KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika! Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesindeki son durum devam ediyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de son dakika gelişmeleri ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler satışa çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum! Ev almak isteyenler dikkat!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerindeki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki KİPTAŞ'ın İstanbul projelerinde son durum ne? KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak? İşte projede son durum!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte projede son durum...

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar? Kırlangıç Evler fiyat listesi!

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor ve aratılıyor. İşte Kırlangıç Evler fiyat listesi...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite de yer alıyor. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler 20 soruda tüm detaylarıyla!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen Kırlangıç Evler projesinin temeli atıldı. Peki Kırlangıç Evler projesi nerede konumlanıyor? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Kırlangıç Evler 20 soruda tüm detaylarıyla...

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde 'hile' tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği Tuzla Aydınlık Evler projesinin kura çekilinde hile tartışması yaşandı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler'in kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesinin kuraları çekildi.

KİPTAŞ vaditepe birinci etap Haberi

KİPTAŞ vaditepe birinci etap


Bahçeşehir'de KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler başlıyor. Projedeki konutların alanları 118 metrekare ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


KİPTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Vaditepe'deki A6-A7-A8-A9 BLOKLAR 04/04/2016-09/04/2016 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde hak sahiplerine teslim edilecek.


4 bin adet daireden meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir lokasyon olarak E-5'e, 3. köprü otobanına, hızlı trene, Kanal  İstanbul'a, TEM'e, metroya ve 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunuyor. 


Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen  Vaditepe Bahçeşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 daireler yer alıyor. 


Bahçeşehir Vaditepe'de, vitamin bar, sauna, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, tenis kortu, dinlenme terasları gibi ortak kullanım alanları mevcut.




KİPTAŞ tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimiz tarafından inşa edilen Bahçeşehir Vaditepe Konutları tamamlanmış olup A6-A7-A8-A9 BLOKLAR 04/04/2016-09/04/2016 tarihleri arasında teslim...