26 / 04 / 2024

kiptaş zeytinburnu projesi

kiptaş zeytinburnu projesi

KİPTAŞ, 2019’a kadar Eyüp, Pendik, Sarıyer, Zeytinburnu ve Silivri’de yeni sosyal konutlar inşa edecek.

KİPTAŞ Pendik projesi görücüye çıkıyor!

KİPTAŞ tarafından Pendik'te hayata geçirilecek Çamçeşme projesinin tanıtımı bu ay yapılacak. Dev projede kaynak geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal'da teslimler başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden proje dahilinde teslimlerin bu ay başlayacağını dile getirdi. 

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinin sonuçları belli oldu!

KİPTAŞ, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni bir proje inşa edecek. Proje kriterlerinin belirlenmesi için başlatılan anket 17 Mayıs'ta sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projenin çok yakında açıklanacağını belirtti.

KİPTAŞ İstanbul projesi anketinde son gün!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilecek proje için yapılan anket bugün sona eriyor. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje Anadolu Yakası'nda hayata geçecek.

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından devam eden Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projede gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı. 

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi işte böyle olacak!

TOKİ’nin yapacağı Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hak sahiplerine tanıtıldı. ‪Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan projenin başlangıcı için hak sahiplerinin 3’te 2 çoğunluğu aranacak...

TOKİ Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı.

Zeytinburnu'na mega yat limanı projesi geliyor!

Zeytinburnu Kazlıçeşme miting alanına komşu yeşil alana mega yat projesi planlanıyor. Projenin önünü açan imar planları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı.

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Toplamda 101 adet daireden meydana gelen projede  2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Zeytinburnu Loca Mahal fiyatları!

Zeytinburnu Loca Mahal fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kiptaş güvencesiyle hayata geçirilen Loca Mahal projesi toplam 1.262 konuttan oluşuyor. 

KİPTAŞ Silivri projesi başlıyor!

KİPTAŞ'ın Silivri Pirimehmetpaşa Mahallesi'nde dar gelirli vatandaşlar için yapmayı planladığı "sosyal konut projesine" ilişkin imar değişikliğini onayladı. 2 bin konutluk proje için düğmeye basıldı. 

Kiptaş Süleymaniye kentsel dönüşüm projesi!

Kiptaş Süleymaniye Konut Projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. 1.528 lüks konuta yer verilecek projede 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri olacak...

kiptaş zeytinburnu projesi Haberi

kiptaş zeytinburnu projesi


İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş (KİPTAŞ), konut üretiminde atağa kalktı. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra her alanda ekonomik seferberlik ilan edildiğini belirtti ve “Biz de konut sektörünün paydaşları olarak bir araya gelip, daire stoklarından başlayıp yeni yatırımların istişaresini yaptık. KİPTAŞ olarak İBB ile yaptığımız görüşmelerde seferberlik yapalım dedik. Bu yıldan başlayarak 10-15 bin konutluk kentsel dönüşüm, memur evleri ve hasılat paylaşımı projeleri olacak” diye konuştu.


BİR KISMI 2019’DAN ÖNCE BİTECEK


15 bin konut hedefi içinde Esenler’de gerçekleşecek  70-80 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinin dahil olmadığını belirten İsmet Yıldırım, şöyle konuştu: “Silivri’de sosyal konut, Bahçeşehir’de memur konutu yapacağız. 5. Levent bir dönüşüm projesi, gecekonduların dönüşümü var, sanayi dönüşümü var. Orası tamamlanmak üzere. Beykoz’da...