27 / 04 / 2024

kiptaşın yeni projeleri

kiptaşın yeni projeleri

KİPTAŞ 2008'de İstanbul genelinde 10 projede 15 bin konutu satışa çıkarmayı planlıyor. Hangi projede? Kaç konut var? Hangi gelir kesimine hitap ediyor?

Kiptaş'ın yeni projeleri neler? İsmet Yıldırım açıklıyor!

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım konuk oldu

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! 1.400'e yakın yeni konut geliyor! Dört gözle beklenen tarihler açıklandı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Söz konusu projeler kapsamında İstanbul'a 1.400'e yakın yeni konut geliyor...

TOKİ'den İstanbul'a 1.000'e yakın yeni konut müjdesi! TOKİ İstanbul projeleri için milyonların beklediği tarih açıklandı

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için tarih açıklandı. İşte detaylar...

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

İnşaat çalışmaları 2018 yılının ilk çeyreğinde başlayacak olan Kiptaş'ın yeni sosyal konut projelerinde 200 bin liranın altındaki fiyatlarla ev sahibi olunabilecek. Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

Saygın Mühendislik yeni projeleri için arsa aldı!

Saygın Mühendislik, Güzelbahçe’de 5 milyon liralık yeni merkezini açtı. Merkez açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Vural Saygın, ''Yeni projelerimiz için de arsa alımlarımızı yaptık'' dedi.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

kiptaşın yeni projeleri Haberi

kiptaşın yeni projeleri

2008'de satışa çıkarılacak konutlar arasında en ilginci Süleymaniye'de kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılacak 1.000 konut. KİPTAŞ'ın Gaziosmanpaşa Küçüköy'de inşa edeceği projede çok ilginç. Çünkü bir zamanlar kimselerin yüzüne bakmadığı Küçükköy'de orta ve üst gelir grubu için proje geliştirilecek. 

1) Maltepe            5.000(*)           Orta ve üst gelir

2) Çatalca              1.539              Sosyal konut

3) Başakşehir           860              Orta ve üst gelir

4) Bahçeşehir         3.794            Orta ve üst gelir

5) Tepecik (**)        1.400            Sosyal konut

6) Gaziosmanpaşa   ...