28 / 03 / 2024

kiralık daireler kurtköy

kiralık daireler kurtköy

Gayrimenkulden eğitime, turizmden ticariye kadar birçok yatırıma ev sahipliği yapan Kurtköy'de kiralık daire arayanlar için bölgedeki projeleri mercek altına aldık. İşte Kurtköy kiralık ev fiyatları...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış tam gaz! En çok artış yaşanan iller hangileri? 

REIDIN tarafından hazırlanan rapora göre, Haziran 2023'te Türkiye'de emlak piyasasındaki satılık ve kiralık ev  fiyatları yükselmeye devam etti. İşte o rakamlar... 

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Türkiye genelinde kiralık konut stoku yüzde 30 eridi: İşte en çok göç alan 4 il!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada  Türkiye genelinde kiralık konut stokunun yüzde 30 eridiğini söyleyerek, en çok göç alan 4 ili de açıkladı. İşte detaylar...

Günlük kiralık evlerde fiyatlar yüzde 50 arttı! 20 bin konut günlük kiralamada!

Günlük kiralık konut pazarı büyümesine devam ediyor. Bir senede yüzde 10 yükseliş kaydedilen günlük kiralık evlerde pazarın yüzde 52'lik kısmı megakent İstanbul'da yer alıyor.

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Alanya'da kiralık ev bulmak zorlaştı! 

Son zamanlarda artan kira fiyatları Alanya'yı da etkiledi. İlçe genelinde kiralık ev fiyatları yükselişe geçti. 

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Kiralık villaya talep patlaması!

Sağlık ve turizm alanında 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırıma imza atan MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, kiralık villalara talebin yükseldiğini anlattı.

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

Kiralık villalara talep yüzde 700 arttı!

Koronavirüs tatil seçenekleri içinde kiralık villalara talebi artırdı. “Hello Villam” kurucusu Sercan Korkuç, geçen yıla oranla rezervasyon talebinin yüzde 700’den arttığını söyledi.

Kars’ta kiralık daire fiyatları yükselişte!

Kars’ta kiralık daire fiyatları el yakıyor. Sobalı evlerin 500 TL’den aşağıya verilmediği kentte bazı bölgelerde ev kiraları bin ile bin 200 TL’ye kadar yükseliyor. 

kiralık daireler kurtköy Haberi

kiralık daireler kurtköy


Son yıllarda inşaat yatırımlarının gözdesi olan Kurtköy, Pendik ilçesine bağlı bir semt. Aydos eteklerine kurulu olan Kurtköy; güneyinde Tuzla Aydınlı, batısında Pendik, doğusunda Tuzla Orhanlı ile kuzeyinde Sultanbeyli ve Şile ile komşu. 11.8 milyon metrekarelik alandan oluşan bölge, 55 bin kişilik bir nüfusa sahip. 


Gerek eğitim gerek gayrimenkul ve ticari alanlarda birçok yatırımın yapıldığı bölgenin gelişimi Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılması ile başladı. İlerleyen yıllarda özel üniversitelerden konut projelerine kadar çeşitli yatırımların yapılmasıyla gelişim çizgisi giderek artış gösterdi.  




Sabiha Gökçen'den sonrası... 

Kurtköy'ün kaderini değiştiren yatırımın Sabiha Gökçen Havalimanı olduğunu belirttik. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın açılmasının ardından F1 İstanbul Park ve Via Port...