16 / 04 / 2024

kiralık evler maltepe

kiralık evler maltepe

Kadıköy – Kartal metro hattının açılmasıyla birlikte gelişim ivmesini artıran Maltepe'de kiralık daire fiyatları 110 TL'den başlıyor. Maltepe kiralık ev fiyatları için haberimize bakın...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Dayanışma gücü! Kiralık evler ücretsiz veriliyor

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında, ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak güncelledi.

Kiralık konut piyasası için kamu-özel sektör iş birliği önerisi! 

Yükselen ev fiyatları nedeniyle, satın alma eğilimine bağlı olarak konut sahibi olmak gitgide zorlaşırken, kiralık evler için bir öneri geldi. İşte ayrıntılar...

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

Kiralık evler daha hızlı kiracı bulmaya başladı!

“sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporunun 10.'su resmen açıklandı. Raporda yer alan bilgilere göre, kiralık evler daha hızlı kiracı bulmaya başladı...

Kiralık evler için kura çekilişi yapılıyor!

Türkiye genelinde kiralık ev stokunun azalması ile ev kiralamada yeni dönem başladı. Emlakçılarda uzun sıralar oluşmasıyla birlikte kiralık evler için kura çekilmeye başladı. 

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Uzaktan eğitim evleri boş bıraktı! Kiralık fiyatlar düştü!

Kovid-19 salgını sebebiyle üniversitelerin yaklaşık 2 dönem kapalı kalması, üniversite şehirlerindeki emlak sektörünü de zora soktu. Salgın nedeniyle kiralık ev fiyatları ciddi oranda düşerken, normal dönemde aylar öncesinden kiralanan evler boş kaldı.

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

kiralık evler maltepe Haberi

kiralık evler maltepe


İstanbul'un 10. büyük ilçesi konumunda olan Maltepe, 278 kilometrekare yüzölüçümüne sahip. Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir Anadolu Yakası ilçesiolan Maltepe; Kartal, Ataşehir, Sancaktepe ve Kadıköy ilçeleri ile komşu. 


1992 yılında Kartal ilçesinden ayrılarak başlı başına bir ilçe olan Maltepe'nin nüfusu ise yıllara göre artışlar gördü. Nitekim 2000 yılında 355 bin olan nüfus, 2009'da 427 bine, 2011'de 452 bine ve en son sayımlarda da 500 bine kadar yükseldi. 


Maltepe'de ulaşım 

Günümüzde 20'ye yakın mahallesi olan Maltepe'de ulaşım demiryolu ve karayolu ile yapılıyor. Karayolu ise Maltepe'yi ikiye ayırıyor. Söz konusu bu yol, Maltepe'yi Ataşehir, Kartal, Kadıköy gibi komşu ilçelere bağlıyor. Bölgedeki ikinci önemli yol da, Bağdat Caddesi. 


2012'de hizmete giren Kadıköy – Kartal metrosu ise Maltepe ulaşımı açısından önemli bir yere sahip. Toplamda 16 istasyondan...