29 / 03 / 2024

Kiriakos Talattinis kimdir

Kiriakos Talattinis kimdir

Rum Emlakçılar Birliği Başkanı Kiriakos Talattinis, emlak satışlarında yüzde 40 oranında artış yaşandığını söyledi. Talattinis, Çin’in yaptığı yatırımların sektöre etkisi olduğunu söyledi.

Çin, emlak satışlarını yüzde 40 artırdı!

Rum Emlakçılar Birliği Başkanı Kiriakos Talattinis, emlak satışlarında yüzde 40 oranında artış yaşandığını söyledi. Talattinis, Çin’in yaptığı yatırımların sektöre etkisi olduğunu söyledi.

Emrullah Eruslu kimdir?

İZODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu kimdir? Emrullah Eruslu Eryap A.Ş. hakkında neler söylüyor? İşte Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu'nun biyografisi...

Yavuz Can Onarlı kimdir?

Eviya Gayrimenkul’ün Pazarlama Müdürü olan Yavuz Can Onarlı kimdir? Eviya Gayrimenkul hangi projeyi hayata geçirdi? İşte Yavuz Can Onarlı'nın biyografisi ile Eviya Gayrimenkul'ün inşa ettiği proje...

Emre Torun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi; Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Yunus Emre Torun kimdir? Emre Torun hangi üniversiteden mezun oldu?

Ali Hakkan kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı olan Ali Hakkan kimdir? Ali Hakkan ne zaman Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı oldu? Ali Hakkan, Mimarlar Odası bünyesinde hangi görevlerde bulundu?

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Kiriakos Talattinis kimdir Haberi

Kiriakos Talattinis kimdir

Rum Emlakçılar Birliği Başkanı Kiriakos Talattinis’in, Çin’in yaptığı yatırımlar sayesinde, 2016 yılındaki emlak satışlarında yüzde 40 oranında artış olduğunu söylediğini yazdı.


Haberde, Baf bölgesinin, Çinli işadamlarının gözde yatırım merkezi olduğu belirtildi.


Gazete, bir diğer haberinde ise, Baf Belediye Başkanı Fedonas Fedonos’un, Çin’in Güney Kıbrıs’taki Büyükelçisi Huang Xingyuan ile görüştüğünü ve görüşmede, Baf Belediyesi ile Çin Büyükelçiliği arasındaki işbirliğinin nasıl daha ileri götürülebileceğine dair görüş alışverişi yapıldığını yazdı.



Kıbrıs...